Bozoğlu ve ekibinden iki mahalleye çıkarma

Bozoğlu ve ekibinden iki mahalleye çıkarma
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu başkanlığında Çayırdere ve Sayalar Mahalle taraması yaptı.

Ana kademe, yedek yönetim, kadın kolları, gençlik kolları yönetimleri, köy komisyon üyeleri, meclis üyeleri ve mahalle başkanlarının da katıldığı taramada ev ziyaretleri, kahvehane sohbetleri, esnaf ziyaretleri ve muhtarlar ziyaret edilerek talep ve sorunlarını dinledi.

BİZİM VAZİFEMİZ SİZLERE HİZMET ETMEK
Her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen geniş kapsamlı mahalle ziyaretleri kapsamında AK Parti Silivri İlçe Teşkilatının bütün kademeleri ile Çayırdere ve Sayalar mahallesini ziyaret eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Kahvehane ve muhtarlık ziyaretlerinde vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. AK Parti Silivri teşkilatı olarak yaklaşık 20 saat esasına göre çalıştıklarını söyleyen Başkan Bozoğlu, “Şu anda ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, gençlik ve kadın kolları yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz, köy komisyonu üyelerimiz ve mahalle başkanlarımız da dahil olmak üzere sizlerin sorun ve talepleri biçin buradayız. Milletine hizmetkar olmak üzere yola çıkmış bir liderin ardından koşan bir teşkilat olarak bizim vazifemiz sizlere hizmet etmek. Bu nedenle sadece seçimden seçime değil her zaman yanınızdayız. Bugüne kadar imkanlarımız dahilinde sizlerden gelen taleplerin çözüme kavuşturduk. Bizler boş laf için değil çözüm için buradayız. Sizlerin de desteği ile inşallah çok daha güzel hizmetlere imza atacağız. Yaparsa AK Parti yapar.  Bunu sizler çok iyi biliyor ve görüyorsunuz. Bundan sonrada bıkmadan yorulmadan sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Çayırdere ve Sayalar mahalle sakinleri mahallelerinde yapılan hizmetler ve ziyaretlerinden dolayı AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve ekibine memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.