Bozoğlu'ndan bir müjde daha: Büyükçavuşlu-Tüyap İETT Otobüs seferleri başladı

Bozoğlu'ndan bir müjde daha: Büyükçavuşlu-Tüyap İETT Otobüs seferleri başladı
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklama da verdiği müjde ile Büyükçavuşlu-Tüyap İETT Otobüs seferlerinin bugün (14.06.2018 Perşembe) itibarı ile başladığını duyurdu.

Başkan Bozoğlu, otobüs seferleri ile ilgili yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi “30 Mayıs Çarşamba günü Büyükçavuşlu Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz iftar programında mahalle sakinlerimizin İETT talebi geldi. Bizler de vatandaşlarımızın bu talebini yerine getirmek adına birtakım girişimlerde bulunduk. Ve yarın (14.06.2018 Perşembe) itibarıyla Büyükçavuşlu – Tüyap otobüs seferlerimiz başlayacak. Şimdilik 2 sefer yapılacak. Daha sonra talebe ve yoğunluğa göre sefer sayısı artacak. Ayrıca İETT Otobüslerimiz Çeltik mahallemizden de yolcu alacak. Haliyle iki mahallemizde bu hizmetten yararlanmış olacak. Otobüs sefer saatleri ise şöyle olacak. Tüyap Kalkış: 07.10 ve 15.20 Büyükçavuşlu Kalkış: 09.00 ve 17.10

DESTEKLEME ALAMAYAN MAHALLELERE DE MÜJDE VAR
Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak bizler yapamayacağımız sözleri vermiyoruz. Eğer bir söz vermişsek arkasında dururuz ve Allah’ın izni ile onu yerine getiririz. Birileri gibi lafla peynir gemisi de yürütmüyoruz. Geçtiğimiz günlerde destekleme alamayan mahallelerimizle ilgili sorunu da çözdük. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz Sayın Ahmet Yavuz Karaca, İBB Muhtarlıklar Gıda Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanımız Sayın Bayram Ali Çakıroğlu, AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Sayın Feyzullah Kıyıklık ile beraber Gazitepe Mahallemizde yaptığımız toplantı sonucu 2019 yılı itibarı ile tarım ve hayvancılık ile ilgili destekleme alamayan mahallelerimizde destekleme almaya başlayacaklar. Kısacası onlar konuşur AK Parti yapar.

mutlu bozoğlu ak parti silivri

mutlu bozoğlu ak parti silivri

mutlu bozoğlu ak parti silivri

mutlu bozoğlu ak parti silivri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.