Bu feryada kulak verin! 16 aylık SMA hastası Yaren için yardım çağrısı

Bu feryada kulak verin! 16 aylık SMA hastası Yaren için yardım çağrısı
Tekirdağ Süleymanpaşa'da yaşayan Belli ailesi 16 aylık SMA hastası bebekleri Yaren için yardım çağrısında bulundu. Sanayide oto tamirciliği yaparak geçimini sağlamaya çalışan baba Gökhan Belli, “Lütfen feryadımızı duysunlar. Çocuğumuzu yaşatmak istiyoruz. Bize yardım etsinler” dedi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde Altınova Mahallesi'nde yşayan Belli ailesinin tek çocukları 16 aylık Yaren Belli, SMA hastalığıyla mücadele ediyor. Tam 7 ay boyunca Namık Kemal Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda kalan talihsiz bebek, taburcu edilldikten sonra da 6 ay boyunca makineye bağlı olarak yaşam savaşı verdi. Baba Gökhan Belli ve anne Fatma Belli bu süreçte çok zor günler geçirdiklerini belirterek, evlatlarının sağlığı için yetkililere yardım çağrısı yaptı. 24 yaşında olan ve oto sanayide çalışarak geçimini sağlamaya çalışan baba Belli, “Bir umut yurtdışından gelen ilaçları bekliyoruz. Devlet lütfen bize ve bizim gibi hasta çocukları olan ailelere yardım etsin. Yavrumuz gözümüzün önünde eriyor, ellerimizden kayıp gidiyor. Lütfen bize yardım etsinler” dedi.

Elde avuçta kalmadı

Kızının sağlığı için elinden geleni yaptığını anlatan Belli, “Çocuğumun çaresizliğini görmek canımı yakıyor. İçimden bir parça kopuyor. Bu zamana kadar elde avuçta ne varsa kızımız için harcadık. Kızımın hastalığı nedeniyle işe bile doğru dürüst gidip gelemiyorum. Mama ve bez alacak gücüm kalmadı. Yardım istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bir anne için çok acı

Evde makineye bağlı olarak yaşam savaşı veren küçük bebeğin annesi Fatma Belli de, “Bir anne olarak yavrumu mamayla beslemenin ne demek olduğunu ancak benim gibi çocukları hasta olan anneler biilir. Gözümün önünde yavrum eriyor, ne olur ben herkese yalvarıyorum. Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza, Valimize, Belediye Başkanımıza bütün devlet büyüklerimize sesleniyorum. Lütfen, yalvarırım bize yardım edin. Elimiz kolumuz bağlı. Feryadımızı duyun, çaresizliğimizi görün” ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER: İRFAN DEMİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.