Büyükçekmece gün sayıyor

Büyükçekmece gün sayıyor
Büyükçekmece Belediyesi tarafından Mimaroba ve Sinanoba'da yapılan tesislerin yapımında sona gelindi. Belediye Başkanı Akgün, “Şehrimizde, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin artmasını sağlamak önceliğimizdir” ifadesini kullandı.

Büyükçekmece Belediyesi, Büyük Atatürk Parkı’nda inşasına devam edilen Mimaroba Mahallesi Büyük Atatürk Parkı Evlendirme Dairesi ve Spor Tesisi ile Sinanoba Kültür, Sanat ve Spor Merkezi’nin yapımında sona geldi. İnşaatları denetleyen Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Büyükçekmeceliler örnek sosyal tesislere kavuşacak” diye konuştu.

İstekler karşılanacak
2018 yılının Spor ve Gençlik Yılı olarak ilan olarak ilan ettiklerini hatırlatan Akgün, “2018 yılının her yaştan Büyükçekmeceli için spor dolu bir yıl olmasını hedefliyoruz. Yapmakta olduğumuz tesislerin her birinde özel ve ücretsiz spor olanakları sağlayacağız. Şehrimizde eksikliği hissedilen evlendirme dairemizin yapımıysa büyük bir hızla devam ediyor. Büyük Atatürk Parkı hizmete girdiği günden beri içerisinde yer alacak projeleri vatandaşlarımızın isteklerini değerlendirerek ele aldık. Bu nedenle sosyal tesisimizin Büyüçekmecelilerin isteklerini karşılayabileceğinden kuşku duymuyoruz” şeklinde konuştu.

Birçok hizmet olacak
Sinanoba Mahallesi içerisinde yer alan merkezimizde ise vatandaşların farklı alanlarda eğitim alabildikleri derslikler, spor salonu, çok amaçlı salon, restaurant gibi pek çok farklı hizmet bulunacağını söyleyen Akgün, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla geliştirdiğimiz ve hayata geçirdiğimiz projeler sayesinde şehrimizde, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin artmasını sağlamak önceliğimizdir” ifadesini kullandı. BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.