Büyükçekmece Karatosun'a emanet

Büyükçekmece Karatosun'a emanet
Fatih Gürakar'dan boşalan İYİ Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'na Burhan Karatosun getirildi. Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nda yapılan devir- teslim törenine, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da katıldı

Devir teslim töreninde açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Burhan Karatosun kendisini bu göreve layık bulan tüm parti yetkililerine teşekkür ederek İyi Parti'yi daha iyi noktalara taşımak için çok çalışacakları ve birlik beraberlik içerisinde bunu başaracakları sözünü verdi. İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu törende bir konuşma yaparak eski ilçe başkanı Fatih Gürakar'ın yerel seçim sürecinde verdiği emeklerini unutmayacaklarını, genel merkezden gelen talep üzerine kongre sürecinde böyle bir değişikliğe gittiklerini kaydetti.

Sizleri dışladığımız yok
Bazı partililerin "Yönetim kuruluna haber vermeden, bizim görüşümüzü almdan böyle bir değişiklik yaparak bizleri üzdünüz. Biz Meral Akşener'in daveti üzerine İyi Parti'ye gelmiş daha kişileriz. Bizi üvey evlat yerine koymayın lütfen" eleştirilerini ise İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu şu cevabı verdi. "Kongrede gereken eleştirilerinizi ve tepkinizi ortaya koyabilirsiniz. Sadece kongre hazırlık aşamasında böyle bir tercihde bulunduk. Sizleri dışladığımız yok." Fatih Gürakar ise yerel seçimlerde ciddi bir performans gösterdiklerini partilerinin başarılarında önemli katkıları oldukları için sevindiklerini bundan böyle de partinin görev verildiği sürece emrinde olduğunu söyledi ve bu süreçte kendisine destek veren herkese ve özellikle yeni doğum yapan eşine fedakarlıklarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.