Büyükçekmece öğrencileri ağırladı

Büyükçekmece öğrencileri ağırladı
Büyükçekmece Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında Büyükçekmece’ye gelen AIESEC isimli öğrenci değişim derneği üyelerini ağırladı.

128 ülkede bulunan öğrenci değişim derneği AIESEC üyeleri Büyükçekmece Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde ağırlanarak halk akademisi kursiyerleriyle bir araya getirildi. Dernek üyeleri bilinçlendirme kampanyası kapsamında hem kadın hakları ve cinsiyet eşitliği konularında fikir alışverişinde bulunmak için hem de Speaking Club’da (Konuşma Kulübü’nde) İngilizcelerini geliştirmek için Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi kursiyerleriyle buluştu. 

Ayrımcılığa karşıyız
Dernek üyelerinin önemli bir proje için Büyükçekmece’ye geldiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Konuklarımızı Büyükçekmece’de ağırlamaktan mutluluk duydum. Misafirlerimiz, toplumların önemli sorunlarından biri olan kadın hakları ve cinsiyet eşitliği konusunda kursiyerlerimizle fikir alışverişinde bulunmak ve farkındalık yaratmak için ilçemize geldiler. Aynı zamanda İngilizcelerini geliştirmek adına da faydalı bir proje olmuş” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.