Büyükçekmeceli umut aradı

Büyükçekmeceli umut aradı
Büyükçekmece Belediyesi 5’inci kez “İşveren – İşgören Buluşması”nı gerçekleştirdi. 2 bin kişi, eleman arayan 110 firmanın insan kaynakları yetkilileri ile yüz yüze görüşme fırsatı buldu.

Büyükçekmece Belediyesi ve İŞKUR ortaklığıyla gerçekleşen buluşmada hedef iş arayan vatandaşların yüzde 50’sinin iş sahibi olarak belediye binasından ayrılması. 2009 – 2018 yılları arasında 18 bin 540 kişiyi is sahibi yapan Büyükçekmece Belediyesi önümüzdeki sene de İşveren – İşgören buluşmasını gerçekleştirerek iş arayan vatandaşların umudu olmaya devam edecek.

İstidam konusu önemli
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Hayrettin Altunok, “Bugün burada çok hayırlı bir iş için toplandık. Bu işlerde gerek mavi yakalı gerek beyaz yakalı, kendi imkanları ölçüsünde çalışmak arzusuyla gelen vatandaşlarımız var. Bir işletmenin değeri yarattığı istihdamla da ölçülür. Ülkemiz ekonomik bir krizden geçiyor. Bunu aşmanın yolu çok üretmektir. Çok üretmenin yolu çok çalışmaktır. İşverenimiz de işgörenimiz de çok çalışacak. Dolayısıyla ilçemizde her alanda önem verdiğimiz işlerde olduğu gibi eğitimde, sağlıkta, kültürde yani kısacası kalkınmada istihdam konusuna da el atmaktayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.