Çağırıcı radyoda konuştu

Çağırıcı radyoda konuştu
BAĞCILAR Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, BEST FM’e konuk oldu. “Ufuk Karcı ile Konuşan Türkiye” programında konuşan Çağırıcı, Karcı’nın soruları ekseninde gündemdeki konularla ilgili görüşlerini ve yaptığı hizmetleri anlattı. Konuşmasına İngilizce ve Arapça eğitimi verilen “Dil Evi”ni anlatarak başlayan Çağırıcı, “Burası yabancı dillerde konuşma pratiği yapmak isteyenler için çok güzel bir yer. Hemşehrilerimiz hocalarımızla beraber konuşma pratiğini geliştiriyorlar” dedi.

Çağırıcı konuşmasının devamında inşaat çalışması devam eden Bağcılar Meydanı’yla ilgili olarak şunları söyledi: “Bu yıl sonuna yetiştirmeyi planlıyoruz. Buranın altında 1200’e yakın araçlık otopark olacak. Vatandaşlarımız araçlarını park edip metroya bindiğinde bağlantılarla İstanbul’un bütün noktalarına rahatlıkla ulaşabilecek. Üstünde ise çok güzel bir peyzaj çalışması olacak. Bağcılar Meydanı İstanbul’un en güzel meydanlarından biri olacak” dedi.

Başkana selam gönderdiler
Karcı’nın “Bağcılar denilince Lokman Çağırıcı zikrediliyor. Çok başarılısınız. Ne dersiniz?” sorusuna Çağırıcı, “Bağcılar benim için çok önemli. 40 yılı aşkın süredir bu ilçede yaşıyorum. Hemşerilerimle yıllardır aynı havayı soluyoruz. İlçemize hizmet için elimizden geleni yapıyoruz. İlçemizde problem varsa bunu kaynağında birlikte istişare yaparak çözüyoruz. Sizin ‘Konuşan Türkiye’ programınız gibi bizim de halk meclislerimizde, kent konseylerimizde, esnaf toplantılarımızda ‘Konuşan Bağcılar’ımız var. Herkes bu ortamlarda kendini rahat ve özgür bir şekilde ifade edebiliyor” dedi. Adana’dan Konya’ya kadar Türkiye’nin dört bir tarafından dinleyiciler, Başkan Çağırıcı’ya selam gönderdi. BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.