Cami var cemaat var imam yok!

Cami var cemaat var imam yok!
Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Paşayiğit Mahallesi'nde cemaat imamsızlıktan şikayetçi.

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Paşayiğit Mahallesi'nde Büyük Paşayiğit Camii'nin 7 aydır imamı yok. Duruma isyan eden Cami Koruma Derneği Başkanı Ahmet Kaya, Damga'ya konuştu. Kaya, “Camimiz var, cemaatimiz var, imamımız yok. Lütfen bize imam gönderilsin” dedi

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Paşayiğit Mahallesi'nde cemaat imamsızlıktan şikayetçi. Cenazeleri olduğunda, cuma namazı vakti geldiğinde, para vererek Keşan'dan kendi imkanlarıyla imam getirdiklerini anlatan Paşayiğit Mahallesi eski muhtarı ve Cami Koruma Derneği Başkanı Ahmet Kaya, Damga'ya konuştu. Büyük bir mağduriyet yaşadıklarını anlatan Kaya, yetkililerin kendilerine yardım etmesini istedi.

7 aydır imam yok

7 aydır imamları olmadığını anlatan Ahmet Kaya, “7 ay evvel 1 imam geldi o da bayağı sorunlu biriydi. Hemen gitti. Uzun süredir imam yok. Burada bir cenaze olsa herkes kendi imkanlarıyla dışarıdan imam getiriyor. Cuma namazları için emekli bir imama para veriyoruz kendi cebimizden o şekilde toplu cuma namazı kılabiliyoruz. Çok mağduruz” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.