Camiden yaka paça dışarı çıkarılan 'Örümcek Adam' kostümlü genç konuştu: 'Beni tartakladılar, yürüyemiyorum'

Camiden yaka paça dışarı çıkarılan 'Örümcek Adam' kostümlü genç konuştu: 'Beni tartakladılar, yürüyemiyorum'
Hatay'da bayram namazı için camiye örümcek adam kostümüyle giden kişi konuştu.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, "Örümcek Adam" kostümüyle 81 ili gezmek için yola çıkan Ayaz Koç'un bayram namazı kılarken yaka paça dışarı çıkarıldığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Örümcek Adam kostümüyle 81 kenti gezip, çocukları sevindirmek için İzmir'den yola çıkan, 32'nci şehir olarak geçen hafta İskenderun'a gelen Ayaz Koç, dün Kaptan Paşa Camisi'nde bayram namazı kılmış ancak cemaatin ihbarı üzerine polisler müdahalede bulunmuştu.

Yaka paça dışarı çıkarılan Ayaz Koç, şüpheli bir durum olmadığı anlaşılınca serbest bırakıldı. Yaşananların ardından Ayaz Koç, o anları anlattı. Polislerin müdahalede bulunduğu esnada tartaklandığını ifade eden Koç, yürüyemediğini ağlayarak anlattı.

Ayaz Koç, olayla ilgili paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"İnsanlar beni deprem bölgelerinde tanıdı. Gönüllü olarak çocuklarla ilgilendim. 50 gün boyunca 5 bölgede kaldım. Ramazan Bayramı bayram namazına gidiyorum. Namazın ikinci rekatında hoca vaaz verirken birden polisler geldi. Beni yere yatırdılar, ters kelepçe yaptılar. Ayağıma bastılar, tartakladılar. Şu an yürüyemiyorum. Ben gerçekten hayallerini yapan gencim. Böyle bir olay yaşamak istemedim. İnsanlara belki moral veririm, mutlu ederim dedim ama… İskenderun’da saat 07.15 sıralarında bu olayı yaşadım. Şu an ayağım çok ağrıyor. Hayallerimden vazgeçmeyeceğim. Bunu tüm Türkiye duysun ve öğrensin.”

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ- Emine Kaşıkcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.