Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek mazbatasını aldı

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek mazbatasını aldı
31 Mart yerel seçimlerinde sandıkta oy çoğunluğunu elde eden Çanakkale Belediye Başkanı seçilen Muharrem Erkek mazbatasını teslim aldı.

Çanakkale Belediye Başkanı seçilen Muharrem Erkek mazbatasını aldı. Erkek, "Çanakkale halkının, Çanakkale'nin belediye başkanı olarak önümüzdeki süreçte artık bize oy versin, vermesin tüm hemşerilerimizle birlikte çok güzel şeylere imza atacağız. Bizler için Çanakkale bir sevdadır" dedi.

Çanakkale'de 31 Mart Mahalli İdarelere Genel Seçimleri'nde Belediye Başkanı seçilen CHP'nin adayı Muharrem Erkek, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleriyle Çanakkale Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Eray Doğan'dan mazbatalarını aldı. Törene, CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, CHP Çanakkale milletvekilleri İsmet Güneşhan, Özgür Ceylan, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mazbata törenin ardından açıklamalarda bulunan Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, "Yarın bayram başlıyor. Öncelikle Çanakkale halkına teşekkür ediyorum. Onların bize duyduğu güveni asla boşa çıkartmayacağız. Bugün Belediye Başkanı olarak ben, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz mazbatalarımızı aldık. Görevlerime başlıyoruz. Öncelikli teşekkür Çanakkale halkına. Çanakkale halkının, Çanakkale'nin belediye başkanı olarak önümüzdeki süreçte artık bize oy versin, vermesin tüm hemşerilerimizle birlikte çok güzel şeylere imza atacağız. Bizler için Çanakkale bir sevdadır. Dünyanın en güzel şehrinde yaşıyoruz. Ve çok çalışacağız. Güzel şehre layık olacağız. Hesap verebilir bir şekilde Çanakkale'yi birlikte yöneteceğiz. Her şey çok güzel olacak" dedi.

Buradaki açıklamanın ardından Erkek, belediye meclis üyeleri il genel meclis üyeleri ve partililer ile birlikte Çanakkale Belediyesi'ne geçerek, önceki dönem Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'dan görevi devraldı.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.