Çanakkale'de feribot, Bursa'da BUDO seferleri iptal edildi

Çanakkale'de feribot, Bursa'da BUDO seferleri iptal edildi
Kuzey Ege'de olumsuz hava şartları nedeniyle birçok sefer iptali haberi geldi. Kabatepe-Gökçeada hattında yarın yapılacak tüm seferler iptal edilirken, BUDO'da da sefer iptalleri yaşandı.

Kuzey Ege'de etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Kabatepe-Gökçeada hattında yarın yapılacak tüm seferler iptal edildi.

Çanakkale Boğazı ile Adalar Hattı'nda ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ yetkililerince, yarın Kabatepe-Gökçeada hattında, olumsuz hava şartları nedeniyle yapılması planlanan tüm seferlerin karşılıklı olarak iptal edildiği duyuruldu.

Yetkililer, diğer güzergahlarda ulaşımın normal seyrettiğini açıkladı.

BUDO'DAN SEFER İPTALLERİ

BUDO'nun bazı seferleri de elverişsiz hava şartları nedeniyle iptal oldu. 

BUDO'nun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, saat 16.55'teki Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya), 17.30 ve 20.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ile 18.15'teki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferleri gerçekleştirilemeyecek.

Elverişsiz hava şartları nedeniyle BUDO'nun 09.30-15.00 saatlerindeki 7 seferinin de programdan kaldırıldığı duyurulmuştu.

EGE DENİZİ'NDE KUVVETLİ FIRTINA ESECEK

Ege Denizi'nde bugün akşam saatlerinde fırtına bekleniyor.

Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre, bölgede kuzey ve kuzeydoğu yönlerden esen rüzgarların, Güney Ege'nin kuzeyinde, akşam saatlerinden sonra da Kuzey Ege ile Güney Ege açıklarında etkisini artırarak 6-8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın, Güney Ege'nin kuzeyinde cumartesi, Kuzey Ege ile Güney Ege açıklarında ise pazar sabah saatlerine kadar süreceği öngörülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.