Çatalca ağabeyini uğurladı

Çatalca ağabeyini uğurladı
Çatalca Belediyesi'nin İYİ Partili Meclis Üyesi Ayhan Yıldırım, geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yıldırım için belediye önünde tören düzenlendi

Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden 74 yaşındaki İYİ Parti Çatalca Belediye Meclis Üyesi Ayhan Yıldırım, Çatalca Belediyesi önünde düzenlenen tören sonrası son yolculuğuna uğurlandı. Törene İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu, Çatalca Eski Belediye Başkanı İsmail İp, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Mesut Üner, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, MHP Çatalca İlçe Başkanı Tufan Erçağ, İYİ Parti Çatalca İlçe Başkanı Niyazi Uyar, Çatalca ve çevre ilçe Belediye Meclis Üyeleri, belediye çalışanları, sevenleri ve ailesi katıldı.

Çatalca bir büyüğünü kaybetti
Saygı duruşu ile başlayan törende bir konuşma yapan Ayhan Yıldırım'ın oğlu İlker Yıldırım konuşmasında, “Canım babamı kaybettim. Onu tüm Çatalca "Trafik Ayhan" olarak tanırdı. Çatalca bir büyüğünü kaybetti. Törene gelen tüm büyüklerime teşekkür ediyorum. Çatalca Belediye Başkanıma da töreni düzenlediği için, tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Acılar paylaştıkça azalır
İlker Yıldırım’ın ardından konuşan İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu ise yaptığı konuşmada, “Sevgiler; paylaşıldıkça çoğalır, acılar paylaşıldıkça azalır. Biz, bugün Ayhan abimizin acısını sevenleriyle, ailesiyle paylaşmak için burada toplandık. Kendisinin hem devlete, hem ilçeye çok büyük hizmetleri olmuş. Kendisini çok kısa bir süre önce tanıdım ama hem abiliğiyle, hem sevecenliğiyle ben de büyük bir etki, iz bıraktı. Keşke kısmet olsaydı daha çok vakit geçirebilseydik. Ayhan abinin ailesi zaten bizim ailemizdi, bundan sonra da bizim ailemiz olacak. Yalnız değilsiniz... Bütün Çatalca sizin aileniz” ifadelerine yer verdi.

Ağabeyimizi kaybettik
Çok değerli bir ağabeyini kaybettiğini vurgulayan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yaptığı konuşmada; “2016 yılının Şubat' da Çatalca'nın çok değerli bir öğretmenini, meclis üyesini, Meral Aydoğan'ı buradan uğurlamıştık. Maalesef ki bu sefer de Ayhan abiyi ebedi istirahatgahına gönderiyoruz. Düne kadar hiç bir şeyi yoktu, hep birlikteydik. Mecliste çok güzel anılarımız oluyordu. Ben de yaşım 57 olmasına rağmen, Ayhan ağabeyi 40 seneden fazladır tanıyorum. Aynı evin iki katını paylaşmak durumunda olduk. Çocukları bizimle beraber büyüdü diyebilirim. Memurluktan sonra, hep içinde olduğu siyasette bu kez meclis üyesi olarak görev aldı. 4.5 yıldır Çatalca'ya çok güzel şeyler yapmaya çalıştı. İçinde hiç bir kötülük olmadığını biliyorum. Hiç bir kirli işe bulaşmadığını çok net olarak hepinize söyleyebilirim. Hep, temiz duygular besledi. Çok değişik anılarımız oldu. Kendisine Allah'tan, gani gani rahmet diliyorum. Bugün burada bulunan herkes, onun değerini, onun hak ettiğini kendisine takdim etmeye geldi. Ruhu şad olsun. Hepinize, bu cenaze törenine katıldığınız için; ailesi adına ve kendim adıma, şükranlarımı ve minnetlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız, iyi ki bu acılı günde hep birlikteyiz” sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.