Çatalca'da 'Şık' seçim

Çatalca'da 'Şık' seçim
Çatalca Şoförler ve Otomobilciler Odası olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongreye tek liste olarak giren mevcut Başkan Sacit Şık ve ekibi güven tazeledi. Kongreye AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca da katıldı.

Çatalca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 18. genel kurulunu yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Kongreye tek liste olarak giren mevcut Başkan Sacit Şık, delegelerden 4 yıllık görev için yetki aldı. Kongrede konuşan Şık, bütün katılımcılara teşekkür ederek, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şoför esnafımızın sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız" açıklamasını yaptı. 

İcraatlarını anlattı
Kongrede Divan başkanlığına İstanbul Esnaf Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz seçildi. Divan üyeleri ise Çatalca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cafer Dağ ve Çatalca Esnaf Kefaret Kooperatifi Başkanı Önder Erbil'den oluştu. Çatalca Yıldız Düğün Salonu'nda gerçekleşen kongrede Sacit Şık bugüne kadar yaptıklarını anlattı, tüm katılanlara tek tek teşekkür etti.

CHP’den katılım olmadı
Çatalca Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın kongresine CHP İlçe Başkanlığı'ndan kimsenin katılmaması dikkat çekti. Belediye Başkanı Cem Kara'nın CHP İl Kongresi sebebiyle katılmadığı öğrenildi. AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez ve yönetimi de kongreye katılanlar arasında yer aldı. Tekrar başkanlığa seçilen Sacit Şık'ın yönetiminde Selim Aras, Sezgin Gidiş, Engin Yaylı, Hüseyin Tunç, Ömer Engin ve Uğur Cudri bulunuyor. Bu arada otobüsçü, minibüsçü, kamyoncu ve taksicilerin oluşturduğu yönetim ve denetim kurulları Çatalca'nın trafik sorununun çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum