Çatalca güzelleşiyor

Çatalca güzelleşiyor
İSTANBUL’UN yüz ölçümü en büyük ilçesi olan Çatalca'da, Çakıl Mahallesi’nden Yalıköy’e, Ovayenice’den Karacaköy’e bakım-onarım çalışmaları aksatılmadan devam ediyor.

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, ilçe merkezinde bulunan yollar ve kaldırımlar ile Çağlayan Ege İş Hanı’nın çatı onarımı gerçekleştirildi. Başkan Cem Kara’nın talimatlarıyla, çiftçilerin kullandığı tarla yollarının bakım ve onarımı, vatandaşların yoğun olarak kullandığı otobüs duraklarının boyama ve bakım çalışmaları gerçekleştirildi.

Okullara özel önem
Eğitim camiasının içinden gelen Başkan Cem Kara, “Öğrencilerin sağlığı ve güvenliği adına okullarda da çalışmaları bir an olsun aksatmıyoruz. Bu kapsamda, İTO Ortaokulu’nda bulunan kapıların tamiratını gerçekleştiren ekipleriz, Akalan Mahallesi Atatürk İlkokulu bahçesinde de bakım ve onarım çalışması yaptı” dedi.

Kulüp binası onarıldı
Fırsat bulduğu her anda tribünden takip ettiği Çatalcaspor'a ve ilçenin tüm amatör spor kulüplerine destek verdiklerini de anlatan Başkan Kara, “Çatalcaspor Kulüp Binası’nın dış cephe bakım ve onarımının yapılması için Fen İşleri Müdürlüğü’ne talimat verdikten kısa bir süre sonra Kulübün antrenman sahasının dış cephesi yenilendi ve binanın bakımı yapıld” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.