Çatalca'da bulunan erkek cesedinde baba cinayeti şüphesi!

Çatalca'da bulunan erkek cesedinde baba cinayeti şüphesi!
Çatalca Karamandere Kurşungerme'de bulunan erkek cesedinin kimliği belli oldu. Şüpheli ölüm ile ilgili İbrahim D.'nin babası A.D. gözaltına alındı…

Çatalca Karamandere-Kurşungerme bölgesinde bulunan erkek cesedinin kimliğinin belirlenmesi için Çatalca Jandarma Komutanlığı Ekipleri çalışma yapmıştı. Fotoğrafları İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği'ne gönderilen cesedin, 29 Ocak'ta evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan, yüzde 45 zihinsel engelli raporu bulunan ve  kayıp başvurusu yapılan İbrahim D'ye (1990) adlı şahsa ait olduğu tespit edildi. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside ise İbrahim D.'nin uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi.

Soruşturma kapsamında emniyete çağrılan İbrahim D.'nin annesi N.D. fotoğraflardan cesedin oğluna ait olduğunu ifade etmesinin ardından Anne N.D. ifadesinde, eşi A.D. ile oğlunun arasının iyi olmadığı ve eşinin oğlunu öldürmüş olabileceğini iddia etti. Bunun üzerine emniyet baba A.D'yi gözaltına aldı. Özürlü olan olan oğlunu öldürdüğü iddia edilen baba A.D. ise suçlamaları kabul etmedi.

Olayın cinayet olup olmadığı yönünde yapılacak geniş çaplı soruşturma sonrasında her şeyin gün yüzüne çıkması bekleniyor. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.