Çatalca’dan çok hastamız var!

Çatalca’dan çok hastamız var!
Çatalca’da muhtarlar ve STK başkanları ile Tarihi Çatalca Köfte Salonu'nda kahvaltılı bir toplantı gerçekleştiren Silivri Kolan Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Serkan Fatih İpek, “Çatalca’dan çok hastamız var” sözleri ile Çatalca halkına gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

Konuşmasına Silivri Kolan Hastanesi'nin faaliyete geçişi ile başlayan Başhekim İpek “Biz devlet hastanesi değiliz. Başka hastanelere de benzemeyiz. İşinde iyi olmayan hiçbir personel ile çalışmayız. Çatalca bölgesi bize yoğun olarak hasta girişlerinin olduğu bir bölge. Bu bölgeden servislerimiz var. Muzaffer Ergün, bu taşıma sisteminin başında. Bölgede kaliteli sağlık hizmeti veriyoruz. Kanser teşhisi konulmuş bir hastanın ameliyatını yapabilme imkanına sahibiz” diyerek devamında acil servisinden diğer polikliniklerine kadar bir çok konuda bilgi verdi.

Çatalca'ya hastane gelecek mi?
Daha sonra soru cevap şekline dönen toplantıda; “Sizlerin de dediği gibi iyi bir potansiyel var Çatalca’da. İlçede özel bir hastane için hiç girişiminiz oldu mu?” sorusunu yönelttiğimiz İpek, “Bugüne kadar böyle bir girişimimiz olmadı. Ama bu konuyu yönetim kurulumuza ileteceğim” dedi. BAHADIR SÜGÜR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.