Çay ocağında otururken yanına yorgun mermi düştü

Çay ocağında otururken yanına yorgun mermi düştü
Düzce'deki bir çay ocağında yaşanan olayda av tüfeğinden ateşlendiği tespit edilen yorgun mermi bir kişinin yanına düştü.

Düzce'de, Mustafa Aktepe (62) çay ocağında oturduğu sırada yanına av tüfeğinden ateşlendiği tespit edilen domuz kurşunu olarak bilinen yorgun mermi düştü. Merminin kendisini 10 santimle sıyırdığını belirten Aktepe, "Çay ocağında oturuyorduk. Oturduğum yerde pat diye bir ses geldi. Yanıma kurşun düştü. Yorgun mermi. Tavanı delmiş, aynı olduğum yere düştü" dedi.

Olay, saat 11.00 sıralarında Aziziye Mahallesi Eski Tekavil yolu üzerinde bulunan çay ocağında meydana geldi. Mustafa Aktepe, çay ocağında oturduğu sırada yanına domuz kurşunu olarak bilinen 12 kalibrelik av tüfeği mermisi düştü. Tavanı delerek yanına düşen yorgun mermiyi gören Aktepe, durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, mermiyi incelemek ve tüfeği ateşleyenin tespiti için çalışma başlattı.

Mermi 10 cm ile teğet geçti

Merminin 10 santimle kendisini sıyırdığını belirten Mustafa Aktepe, "Çay ocağında oturuyorduk. Oturduğum yerde pat diye bir ses geldi. Yanıma kurşun düştü. Yorgun mermi. Tavanı delmiş, aynı olduğum yere düştü" dedi.

Çay ocağında oturan Ali Gülaçtı ise "Tavanı delerek düşmüş. Domuz kurşunu diye tabir ettiğimiz yorgun mermi. Mustafa abiyi 10 santimetre ile sıyırmış. Gerçekten bu işin sonunda kötü sonuçlar olabilirdi" diye konuştu.

Çay ocağında otururken yanına yorgun mermi düştü

Çay ocağında otururken yanına yorgun mermi düştü

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.