Cebinden 100 bin lira verdi

Cebinden 100 bin lira verdi
Beşiktaş Belediyesi'nde Murat Hazinedar'ın görevden alınması gerekçesiyle, BELTAŞ Eğitim, Kültür, Hizmet ve Sosyal Yardım Vakfı'ndan burs alan öğrencilere ödemelerin yapılamayacağını duyurmuştu.

Vakıf, öğrencilere gönderdiği mesajda, “Murat Hazinedar’ın görevden alınması ile darboğaza düşüldüğünü” bildirmişti. Bursların durdurulması üzerine açıklama yapan Hazinedar, “Kişisel malvarlığımdan 100.000 TL bağış yaparak , tüm hayırseverleri şu anda 1400 burslu öğrencinin burslarının devamının sağlanması için katkı sunmaya davet ediyorum” açıklamasını yaptı.

Bağışlar kesildi
Belediye Başkanı olduktan sonra yüzde yüzü Beşiktaş halkına ait olan Beşiktaş Belediyesi Vakfı’nı öncelikli olarak eğitime ve sosyal projelere yönlendirerek önemli işlere imza attıklarını ifade eden Hazinedar, “İçişleri Bakanlığı tarafından verilen görevden uzaklaştırma kararı sonrası vakfımız hakkındaki gerçek dışı iddialar nedeniyle bağışların durması ve vakfımızın öğrencilerinin burslarının ödenemez duruma düşülmesi beni son derece üzüyor” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.