Cem Kara sözünü tuttu

Cem Kara sözünü tuttu
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İzzettin Mahallesi’ne verdiği sözü yerine getirdi. Yapımına kısa bir süre önce başlanan çok amaçlı sosyal tesis tamamlanma aşamasına geldi

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, vatandaşların istek ve taleplerine de kayıtsız kalmadı. İzzettin Mahallesi sakinlerinin düğün, kına gibi özel gün kutlamalarını yapacakları bir alan istemeleri üzerine, sosyal tesis yapma sözü veren Başkan Kara, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini mahalleye yönlendirdi.

Yapımı kısa sürede gerçekleşti
İzzettin Mahallesi 6 bin 318 metrekare yüzölçümlü, Çatalca Belediyesine ait 130 ada 125 parsel sayılı yerde, 2 bin 750, 00 metrekarelik çevre düzenleme içerisinde yaklaşık 500 metrekare kapalı alanlı olarak kısa bir süre önce temeli atılan sosyal tesisin yapımı hızla son aşamaya geldi. Son düzenlemeleri yapan ekiplerin çalışmalarının sonlanması ile düğün, sünnet, kına gecesi gibi birçok etkinliğinin yapılacağı sosyal tesis hem mahalle halkının hem de bölge mahallelilerinin hizmetine yapılacak açılış töreni ile sunulacak.

Mahalleli teşekkür etti
Çalışmaları yakından takip ederek, kısa sürede en küçük detayları düşünülerek yapılan çok amaçlı sosyal tesisin önemli bir ihtiyaçlarını karşılayacağını belirten mahalleli, duydukları memnuniyeti dile getirerek Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya ve ekibine teşekkür ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.