Çevreci peyzaj estetik tasarım

Çevreci peyzaj estetik tasarım
Tasarımlarında teknik ve estetik kriterlerini esas alan peyzaj mimarları Aycan Yalçın ve  A. Tuğçe Uçun, Ege Üniversitesi’ndeki eğitimlerinin ardından Adelia Peyzaj Tasarımı adıyla kendi şirketlerini kurdu. İzmir Bornova’da açılan ‘Adelia Peyzaj Tasarımı’nda, işini sevgi ile yapan ve emeğin değerini bilen genç ekip, sürdürülebilir çevreci peyzaj alanları tasarlamayı hedeflediklerini belirtti.

Adelia Peyzaj Tasarımı'nın ortaklarından Aycan Yalçın, "Firmamız, peyzaj kavramının ışığında, doğa ve insanın ayrılmaz bir bütün olduğu bilinciyle doğa ile uyumlu, ekolojik, estetik ve fonksiyonel yaşam alanları tasarlarlarken, heyecan ve motivasyon ile çalışmalarını hayat geçirmektedir" dedi. Türkiye'ye ve dünyaya değer katmayı hedeflediklerini ifade eden Yalçın, "Öğrenmeyi, daima yenilenmeyi kendine misyon edindik. Yaptığımız ve yapacak olduğumuz çalışmalarla standartları yüksek, nitelikli, yaşayan ve yaşanılabilir mekânlar tasarlayarak İzmir’e, Türkiye’ye ve dünyaya değer katmayı hedeflemekteyiz" açıklamasında bulundu. 

Değişime katkı sunacağız

Mimar A.Tuğçe Uçun ise İzmir’in büyüleyici bir şehir olduğuna dikkat çekerek, "İzmir, tarihi açıdan da binlerce yıldır çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapmış, destanlara konu olmuş güzel bir şehir. İzmir’in inşaat sektöründeki büyük gelişiminde yer almak, kentin değişimine olumlu katkı sağlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

3 boyutlu görselleştirme

Adelia Peyzaj Tasarımı Ofisi; mesleki disiplinleri bağlamında yapısal ve bitkisel uygulama projeleri, peyzaj tasarımı çalışmaları, 3 boyutlu mimari görselleştirme ve sulama projeleri gibi konularda danışmanlık ve hizmet faaliyetlerine başladı. Sürdürülebilir peyzaj tasarımı da yapan genç mimarlar, kentsel tasarım ve planlama konusunda da hizmet verecek. ZEYNEP VURAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.