CHP aşkını ilan etti!

CHP aşkını ilan etti!
CHP Esenyurt İlçe Örgütü, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Esenyurt’u üzerinde; “Seni seviyoruz” yazan pankartlarla süsledi.

İlçe Başkanı Ali Gökmen imzalı pankartlarda, “Seni seviyoruz Esenyurt, “Hedefimiz 2019, Aşkımız Esenyurt”, ‘Her şey sevmekle başlar” ve “En güzel günler henüz yaşanmamış olandır” ifadelerini yer verildi. Ana caddeler ve yaya geçitlerinin yanı sıra Cumhuriyet Meydanı’na da asılan pankartlar vatandaşların ilgi odağı oldu. 

Esenyurt'u sevgimiz iyileştirecek
“Esenyurt’un dört bir yanını sevgi ile doldurduk” diyen CHP İlçe Başkanı Ali Gökmen, “Astığımız pankartlarda görülüğü gibi sevgiyi önemseyen, sevgiyi merkeze oturtan bir anlayışla çalışıyoruz. Evet her şey sevmekle başlar ve biz Esenyurt’u seviyoruz. Yakın zamanda istifa edip kaçmak zorunda kalan eski belediye başkanı Esenyurt’a telafi edilemez zararlar verdi, yaralar açtı. Biz inanıyoruz ki; 2019’dan sonra CHP iktidarı ile gelecek olan halkçı belediyecilik anlayışı, rant düşkünlerinin elinde yıllardır büyük bir sevgisizliğe maruz kalan Esenyurt’un yaralarını iyileştirecek, Esenyurt’u daha yaşanabilir bir ilçe haline getirecek. Bu nedenle de “Hedefimiz 2019, Aşkımız Esenyurt” diyoruz. Esenyurt’u “bizim sevdamız” iyileştirecek” ifadelerini kullandı. EMEK KARAKAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.