CHP için feda ederim

CHP için feda ederim
Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Burçin Baykal hakkında CHP'ye üye olduğu gerekçesiyle soruşturma başlattı. Baykal ise “Memuriyetimi CHP için feda etmeye seve seve hazırım” dedi.

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, yoldaşım dediği Burçin Baykal'a CHP'ye üye olduğu gerekçesiyle 657 sayılı devlet memurları yasası gereği soruşturma başlattı. Gerekçe olarak devlet memurlarının memuriyetten istifa etmeden herhangi bir siyasi partiye üye olamamalarını gösteren 
Toprak, “4,5 yıldır bilinmiyor muydu?” eleştirilerinin hedefine oturdu. Baykal, geçtiğimiz günlerde CHP'den Küçükçekmece Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklamıştı.

Hiçbir kuvvet yetmez
Konuyla ilgili Damga'ya konuşan Baykal ise “Bu karar sayın Handan Toprak'ın kararıdır, saygı duyarım. Ayrıca birlikte geçirdiğimiz 4,5 yıllık siyasi birlikteliğimiz için de teşekkür ederim” yorumunu yaptı. “Ancak şu bilinmelidir ki hiçbir kuvvet beni mücadelesini verdiğim CHP saflarından ayırmaya yetmeyecektir” diyen Baykal, “Memuriyet hakkını CHP sayesinde almış bulunmaktayım. CHP için de feda etmeye seve seve hazırım” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.