Çocuk parkı otopark oldu!

Çocuk parkı otopark oldu!
Silivri Yeni Mahalle'de kamunun ortak kullanımında olan ve içerisinde çocuk park alanı da bulunan araziye misafir otoparkı yapıldı. Bu duruma tepki gösteren çevre sakinleri belediyeye çağrıda bulunarak, bu yanlışın düzeltilmesini istedi.

Yeni Mahalle 1 Kasım Caddesi'nde yaşanan bir olay mahalleli tarafından tepki çekti. İddiaya göre cadde üzerindeki kamuya açık alan bir site tarafından kapatıldı ve misafir otoparkına dönüştürüldü. Söz konusu arazinin kamunun ortak kullanım alanı olması ve aynı arazi içerisine belediye tarafından çocuk parkı yapılmasını bekleyen çevre sakinlerinden Yasmin Demiray, “Bizim binanın karşısında bir site var. Yan tarafında da devlete ait çocuk parkı alanı olarak geçen yer var. Çocuk parkı olacak olan yere  kocaman tabela astılar misafir otoparkı diye. Gidip uyardık ama onların sitesinde 2 zabıta oturuyormuş, bir şey yapamazsınız dediler" açıklamasını yaptı.

Belediyeden ses çıkmadı
Aynı sitenin belediyeden özel çöp konteynırı getirttiğini belirten Demiray, "Bizim kullanmamıza kesinlikle izin vermiyorlar. Ama çöp konteynırını da bizim binanın karşısına koyuyorlar. 'Kaldırın' deyince tekrar zabıtaları öne sürerek sorun çıkarıyorlar. Çöpler yerlere saçılmış bir durumda. Çöplerini biraz aşağıda yol kenarındaki konteynırların yanına koymalarını istiyoruz. Bütün bu olumsuzlukları birçok kez belediyeyi arayıp söylememe rağmen hiç iyi cevap alamadım" diyerek tepkisini dile getirerek, sorunun çözülmesi için belediyeyi göreve davet eti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum