Çocuklar için yeni park

Çocuklar için yeni park
Büyükçekmece’de Kordonboyu’nda hizmet veren büyük çocuk parkı, Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileniyor.

Toplamda 4 bin 500 metrekarelik büyük bir alana inşa edilen Albatros Çocuk Parkı projesinin yanında Albatros meydan düzenleme çalışmaları da gerçekleştiriliyor. 

Engelli çocuklar unutulmadı
Çok yönlü bir yapıya sahip olan yeni park, her yaştan Büyükçekmeceliye hitap edecek. Park, sadece çocuk oyun alanlarından oluşmayacak. Yeni yapılacak parkta bir çocuk oyun grubu, fitness alanı, dinlenme ve yürüyüş alanları, engelli çocuklar için engelsiz oyun alanları, otoparklar ve prestijli bir meydan çalışması da bulunuyor. 

Özel ve güvenli bir park olacak
Albatros Çocuk Parkı modern ve kaliteli oyun gruplarının kullanıldığı özel bir park olarak tasarlandı. Yenilenen parka yerleştirilen oyun gruplarında çocukların sağlığı düşünülerek kaliteli ve güvenli malzemeler seçildi. Çocuklar tarafından yoğun ilgi görmesi beklenen park aileler için de güvenli. Park 7 gün 24 saat güvenlik kameralarıyla izlenecek.

Kısa zamanda hizmete girecek
Özellikle yaz aylarında Türkiye’nin pek çok noktasından ziyaretçiye ev sahipliği yapan Kordonboyu’nda yaşanan yoğunluk, sahil şeridinde yeni bir park alanının yapılmasını zorunlu kılıyordu. Akgün ve ekibi harekete geçerek Kordonboyu’nun en özel noktalarından birine Albatros Çocuk Parkı’nı inşa etmeye karar vermişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.