Çorbalar başkandan

Çorbalar başkandan
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Esenevler Mahallesi Hacı Ömer Karagül Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından vatandaşlarla bir araya gelerek çorba ikram etti.

Hacı Ömer Karagül Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından gerçekleşen çorba ikramına Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Vehbi Ayvat, Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, belediye birim müdürleri, muhtarlar, mahalle başkanları, STK temsilcileri, dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birliğimiz daim olsun
Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, “Her hafta çorba dağıtım programlarında bir araya geliyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyoruz” dedi. Kısa bir konuşma yapan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, “Rabbim kıldığımız namazımızı kabul eylesin. Hepinize afiyet olsun. Bizleri Cuma sonrası ve Pazar sabahı ağırlayarak, çorba ikramında bulunan belediye başkanımızdan Allah razı olsun” dedi. Eminmollaoğlu, ülkenin zor zamanlardan geçtiğine vurgu yaparak, “Rabbim devletimizin, milletimizin ve ordumuzun yar ve yardımcısı olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” diyerek konuşmasını bitirdi.

Çocuklara sahip çıkalım
Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ise yaptığı konuşmada “Eski zamanlarda olduğu gibi şimdilerde de artık camilerimizde namaz kılındıktan sonra; memleket meseleleri konuşuluyor, istişareler yapılıyor” dedi. Cami cemaatine tavsiyelerde de bulunan Başkan Hasan Can, “Torunlarımıza, çocuklarımıza sahip çıkalım. Yanlış istikamete sapan çocuklarımız için belediyeden, cami imamından, muhtardan ya da emniyet müdürlüğünden yardım isteyelim. Gençler için en güzel okul, dürüst arkadaşların bulunduğu sosyal bir çevreye sahip olmaktır. Bu yüzden çocuklarınızın arkadaş çevresine çok dikkat edin” dedi.

Bugünlerin özlemini çektik
“Allah milletimize ve devletimize zeval vermesin” diyerek konuşmasına devam eden Başkan Hasan Can, “Yüzyıldan beri özlemini çektiğimiz bir dönemi yaşıyoruz. Çünkü Türkiye son 15 yılda gördüğü bu tabloyu yüzyıldır hasretle bekledi. Bu sebeple içinde bulunduğumuz zaman diliminin kıymetini bilmeliyiz. Birlik ve beraberliğimizi takviye etmeliyiz. Aramıza fitne sokmaya çalışanlara müsaade etmemeliyiz. Rabbim Mehmetçiğimize güç, kuvvet versin. Şehitlerimize rahmet eylesin. Gazilerimize daha güzel günler görmeyi nasip etsin. Yaralı askerlerimize de şifa versin” dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.