Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz: Bizim derdimiz insana hizmet

Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz: Bizim derdimiz insana hizmet
2023 yılında yapılacak seçimlerde milletvekili adayı olduğunu duyuran Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, çalışmalarına hız verdi. SİPKİ-DER İstanbul 3. Bölge Güç Birliği ve Dayanışma programına katılan İzsiz, “Bugün burada dostlarımla, akrabalarımla birlikteyim. Ama şunu bilin ki; benim için önce insanlık gelir. Kim nereli, kim neci bunlara bakmam. Rabbimizin rızasını ortaya koyar, tüm insanlığa hizmet için çalışırım” dedi

Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Seyithan İzsiz, milletvekili adaylığı yolundaki çalışmalarına hız verdi. Merkezi Beylikdüzü'nde bulunan SİPKİ-DER'in düzenlediği İstanbul 3. Bölge Güç Birliği ve Dayanışma Programı'na katılan İzsiz, milletvekili adaylığına ilişkin önemli mesajlar verdi. SİPKİ-DER Başkanı Menderes Öztürk'ün ev sahipliğinde gerçekleşen ve çok sayıda ismin katıldığı programda konuşan İzsiz, her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını, siyaset yolunda sırt sırta vererek gönülleri kazanacaklarını söyledi.


Kucaklayıcı olmamız lazım

SİPKİ-DER'in toplantısında olmaktan dolayı mutluluk yaşadığını anlatan İzsiz, “Kendimi evimde hissediyorum. Akrabalarımla, dostlarımla beraberim. Tabii ki fikir alışverişinde olmak değerlidir, kıymetlidir. Her birimiz bir yörenin insanıyız, her birimizin geldiği bir memleket var ama hepimiz buraya belli sebeplerle gelmişiz. Bu memlekette her renkten insan yaşıyor. Dolayısıyla siyasette, sivil toplumda her alanda kucaklayıcı olmamız lazım” dedi.


Ayrı gayrı olmamalı

Siyaset yaparken insan ayırmanın doğru olmadığının altını çizen İzsiz, “Biliyorsunuz ben aslen Vanlıyım. Fakat beni bir Trabzonlu, Trabzonlu görür. Tokatlı, Tokatlı görür. Sivaslı, Sivaslı görür. Sağ olsunlar herkes kendisinden bilir. Hemşehrisi gibi hisseder. Bunun sebebi de şu; çünkü kendime insanlığa hizmeti şiar edinmiş birisiyim. Bu hizmeti yaparken de merkeze Rabbimizin rızasını koyuyor, kimin nereli olduğuyla ilgilenimyorum. Efendim müslüman mı gayri müslim mi? Doğulu mu, batılı mı? Vs gibi etnik kökenlerle, dini inanç farkları ile insanların dil farklılığıyla çok da ilgilenmiyorum. Benim için mühim olan insan olmasıdır. Zira biz yaradılanı yaradandan ötürü çok severiz” diye konuştu.


Günün sonunda insanlığa hizmet

İzsiz açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi; “Dostlarımıza da anlatıyorum.  Geçenlerde dışarı çıktım. Baktım bir tane kedi var. Bir kedi ya. Yeni yavrularını doğurmuş. Küçücük yavruları var. Kendi kanatlarının altına aldı ve bana öyle bir bakış attı. O bakışıyla bana; “sakın ha dokunma” der gibi baktı. Doğal seyrinde insanlar böyledir. Her gül kendi kökünde yeşereceğine göre herkes kendi hemşehrisini yakınını sever, bu da doğaldır. Ama günün sonunda biz insanlığa hizmetle yaşarız.”

HABER:

BARIŞ KIŞ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.