Dernekçilikten para kazanılmaz

Dernekçilikten para kazanılmaz
Avcılar Dernekler Federasyonu'nun yeni merkezinin açılışında konuşan Kaymakam Hulusi Doğan, “Dernekçilik kolay değil. Dernekçilik gönül işidir. Bu işte para pul kazanılmaz. Tam tersine cebinizden para harcarsınız. Bunun karşılığında da sadece hizmet beklersiniz” dedi

Avcılar Dernekler Federasyonu yeni merkezine kavuştu. 18 il derneğini çatısı altında barındıran federasyon merkezinin açılışına Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Akgül, AK Parti İlçe Başkanı Ali Burak Tepe, CHP İlçe Başkanı Erhan Bozan, MHP İlçe Başkanı Muhammet Nur Kutun, Avcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Yunus Yıldırım, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Son derece mutluyuz
Açılışta konuşan Avcılar Dernekler Federasyonu Başkanı Özcan Özbey, bütün davetlileri selamlayarak, "Sizlerle bir arada olmaktan son derece mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Hizmetlerin hayata gecirilebilmesi için böyle gönüllü insanların olması ve düşüncelerini belirlenmiş hedefler doğrultusunda hayata geçirmesi gerekir. Memleketlerinden şu ve ya bu nedenle göç etmiş, gurbete yerleşmiş olan bizlerin esas amacı, ayaklarımızın üzerinde durabilmeyi öğrenmek, birbirimize sahip çıkmak, bir araya gelebilmektir" dedi.

Bahane değil öneri olacak
Özbey, İstanbul'da olmalarına rağmen gönüllerinin memleketlerinde olduğunu belirterek, "Burada Avcılar'da, İstanbul'da yaşıyoruz. Avcılar'da hizmet veren derneklerimiz, ilçemizin yarınlarına ışık tutmak için Avcılar Dernekler Federasyonu'nu kurma kararı aldık. Öncelikli hedefimiz daha güzel ve daha yaşanılır bir Avcılar için mücadele etmek. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarımızda Avcılar için bahanelerimiz olmayacak önerilerimiz olacaktır" açıklamasını yaptı.

Dernekçilik gönül işidir
Avcılar Kaymakamı Hulusu Doğan ise federasyonda çok nezih insanlar olduğunu belirterek, "Her siyasi partiden arkadaşlarımı görüyorum. Avcılar'a gönül vermiş bütün STK başkanları ve yöneticileri burada. Öncelikle federasyonumuza hayırlı olsun diyorum. Gerçekten dernekcilik kolay değil. Dernekçilik gönül işidir. Bu işte para pul kazanılmaz. Tam tersine cebinizden para harcarsınız. Bunun karşılığında da sadece hizmet beklersiniz" diye konuştu.

Birlik ve beraberlik vurgusu
Açılışa katılan siyasi parti ilçe başkanları da açıklamalarda bulundu. MHP İlçe Başkanı Muhammet Nur Kutun federasyonun Avcılar'a hayır olmasını diledi. CHP İlçe Başkanı Erhan Bozan ise Avcılar'ın hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, "Güzel ilçemizi hep beraber ele ele daha güzel günlere kavuşturacağız" dedi. AK Parti İlçe Başkanı Ali Burak Tepe de federasyonun Avcılar'a güç katacağını belirterek, "Her şey Avcılar için olacaktır" ifadelerini kullandı. YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.