Dernekler tek çatıda birleşiyor

Dernekler tek çatıda birleşiyor
Kurulma aşamasında olan Avcılar Yeşilkent Dernekler Federasyonu, Firuzköy Tesisileri'nde tanıtım toplantısı yaptı.

STK başkanları ve yöneticilerinin hazır bulunduğu tanıtımda konuşan Avcılar Yeşilkent Spor Kulübü Başkanı Aytekin Yayla, "Bugün Avcılar Yeşilkent Spor Kulübü, Avcılar Yeşilkent Cemevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği ve birçok dernek olarak bir araya geldik. Avcılar Yeşilken Dernekler Federasyonu'nun oluşumu için temelimizi attık. Bugün federasyon bünyesindeki delegelerimiz ve bizimle birlikte kordineli çalışacak iş adamlarımızla tanışma amacıyla kahvaltıda buluştuk" dedi.

2018'de kurulacak
Sözlerini, "Avcılar Yeşilkent Dernekleri Federasyonu olarak 2018'in ilk haftasında dernekler masasına bidirimimizi yapıp kuruluşumuzu gerçekleştireceğiz" şeklinde sürdüren Yayla, "Kuruluş için  her şeyimiz hazır. Son iki derneğimizin kongresi kaldı. Kongre kararları da çıktıktan sonra yönetim kurulu kararlarını ekleyip kuruluşumuzu yapacağız. Amacımız, Avcılar ve Yeşilkent’i tek çatı altında toplayıp daha faydalı bir şekilde toplumumuza hizmet edebilmek" açıklamasını yaptı.

Avcılar köyümüz oldu
Avcılar Dernekler Federasyonu Başkanı Özcan Özbey de "Bizim için vatan, millet, bayrak çok önemli" ifadelerini kullanarak, "Vatanını, milletini ve bayrağını seven tüm arkadaşlarımızı federasyonumuza davet ediyoruz. Onlarla birlikte olmak istiyoruz. Avcılar bizim köyümüz oldu artık. Doğduğumuz yer önemli ama doyduğumuz yer daha önemli" şeklinde konuştu.  Yakup Tezcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.