DERYA Grup yeni yaşını yüzlerce personeli ile kutladı

DERYA Grup yeni yaşını yüzlerce personeli ile kutladı
DERYA Grup, Yönetim Kurulu, kurum yöneticileri ve çalışan personeliyle kuruluşunun 45. yılını coşkuyla kutladı.

DERYA Grup, Navona Otel'de düzenlediği 45. yıl kutlama balosunda Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, DERYA Grup Ailesi Büyüğü Hasan Kış'ın yanı sıra GİŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağı, Mersin Kent Konseyi Başkanı Ayferi Tuğcu, Çugider Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Gelbul, Çukurova SİFED Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Boyraz, Çukurova SİFED Temsilcileri, DERYA Grup Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kış, Resul Kış, Kurum Yöneticileri, davetli konukları, DERYA Grup personeli, çalışanlarıyla birlikte canlı müzik eşliğinde kuruluşunun 45. yılını coşkuyla kutladı.

234k23jk43hjk.webp

DERYA Grup ile ilgili hazırlanan görsellerin videolaştırıldığı sunumda Derya Grup öyküsü konuklara izletildi. Baba Mamo Kış'ın 1950 yılında Malatya'da kereste ticaretiyle yaktığı kıvılcımın, 1979 yılında 70 metre karelik alanda Mersin Ticaret dünyasında başlayan öyküsünü bugüne büyüyerek, güçlenerek gelişi anlatıldı. 9 farklı sektör ve global dev markalarla yapmış olduğu iş birlikleriyle büyüyerek gücüne güç kattığı ülkenin önemli kentlerinde de yer aldığını, 2023'te de yeni markalarla gücüne güç kattığı dile getirildi.

Yeni paydaş firmaların temsilcileri gecede yaptıkları konuşmalarında DERYA Grup'un 45. yılını kutladı.

DERYA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, konuklarına ve personeline yaptığı konuşmasında, "Çok Değerli Derya Grup Ailem ve Değerli çözüm Ortaklarımız, Çukurova SİFED’İN değerli üyeleri, değerli dostlarım…

kl34kl23jl43.webp

Bugün burada, 1979 yılında başlayan iş hayatımızın 45. yılını kutlamak ve başarıyla geçirmiş olduğumuz bir yılı daha geride bırakmanın gururunu ve mutluluğunu hep beraber paylaşmak için biraradayız.

Onurluyuz, gururluyuz…

Hepiniz hoş geldiniz!

İyi ki buradasınız…

23424.webp

İçinde bulunduğumuz 2023 yılı bizim için, hepimiz için ayrı bir önem taşıyor. Cumhuriyetimizin. 100.yılını sizlerle beraber çok anlamlı etkinlikler ile kutladık şimdi de Şirketimizin 45. Yıldönümünü kutluyoruz.

İlelebet payidar kalacak Cumhuriyetimizin nice 100 yıllara erişmesini dilerken, Derya Grup Ailesi’nin sağlıklı bir yapıyla gelecek kuşaklara aktarılmasının uğraşını veriyoruz.

Değerli Derya Grup ailem ve çözüm ortaklarımız.. sizler bu şirketin gerçek gücüsünüz.

Şirketimizin de sloganı olan “SÜREKLİ KALİTE HEDEFİMİZ MÜŞTERİ GELECEĞİMİZ” sloganını benimseyen her birinizin azmi, özverisi ve profesyonelliği, şirketimizi bu noktaya hep beraber taşıdık. Bir diğer sloganımız olan BENİM ŞİRKETİM BENİM GELECEĞİM” sözünü benimseyerek “KAZAN KAZANDIR” bilinci ile bir aile gibi bir araya gelebilmemiz ortaya koyduğumuz bu başarıyı daha anlamlı kılıyor.

Şirketimizin değerli çalışanları olarak, birbirimize güvenerek, birlikte çalışarak ve ortak hedeflere odaklanarak, daha nice yıllar boyunca başarılarla dolu bir geleceği inşa edeceğimize olan inancım tamdır.

Bu yıl dönümü vesilesiyle, sizlere teşekkür etmek istiyorum. Birlikte geçirdiğimiz her gün, şirketimizin daha güçlü ve başarılı olması için bir adım daha atılmıştır.

Sözlerimi ülkemizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çok önemli sözleriyle tamamlamak istiyorum.

• Çalışmak demek boşuna yorulmak terlemek değildir. Zamanın gereklerine göre bilim ve teknik ve her türlü uygar buluşlardan azamî derecede istifade etmek zorunludur.

• Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

Hep birlikte nice yıllara!Teşekkür ederim.

Yaşasın Cumhuriyet Yaşasın Derya Grup!

Haydi! Hep Birlikte doyasıya eğlencemiz başlasın!" dedi.

DERYA Grup Ailesi Büyüğü Hasan Kış, 1979 yılında Mersin'e geldiklerini, bugüne kadar yaşadıkları acı, tatlı, zor günler olduğunu dile getirdiği konuşmasında, o zor günleri aşarak DERYA Grup'u bugünlere getirdiklerini söyledi. İlk olarak Silifke Caddesi'nde açılan inşaat şirketten bugünlere geldiğini ifade ederken Hasan Kış "Çok mutluyum. İnsanlara istihdam sağladık, çalışanlarımız evlerine ekmeK götürüyor. Çalışanlarımızla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Nice 45 yıllar geçirmeyi Allah'tan temenni ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından DERYA Grup'ta uzun yıllar çalışan personele teşekkür plaketi verildi.

DERYA Grup Yönetim Kurulu Üyeleri konukların katılımıyla 45. Yıl kutlama pastası kesildi.

Geceye katılanlar, ünlü sanatçı Mami'nin konseriyle coştu. Mami, bir birinden güzel şarkıları seslendirdi. Geceye katılanlara gönüllerince bir akşamı yaşattı. Davul zurna eşliğinde halaylar çekildi. Geceye DERYA Grup'ta görev yapan 250 çalışan personel müziğin eşliğinde dans etti, halaylar çekildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.