Dev dönüşüm

Dev dönüşüm
İBB Meclisi, askeri alanda yapılacak kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde İBB, KİPTAŞ ve Esenler Belediyesi arasında imzalanan protokole onay verdi.

Esenler'deki askeri arazide yapılacak kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bir adım daha atıldı. Milli Savunma Bakanlığı'na tahsisli 8.7 milyon metrekare büyüklüğündeki hazine arazisi 2015 senesinde Esenler Belediyesi'ne devredilmişti. Askeri alanda yapılacak kentsel dönüşüm projesiyle ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi, KİPTAŞ ve Esenler Belediyesi arasında imzalanan protokol dün İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜĞÜ
CHP'nin yoğunluğu arttırdığı ve yeterli donatı alanlarının ayrılmadığı gerekçesiyle ret oyu verdiği Hukuk Komisyonu, İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Kentsel Yenileme Komisyonu'nun müşterek raporu AK Partili üyelerin oyu ile kabul edildi. Maddenin kabulünün ardından bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesini başlatıyoruz. Hayırlı olsun” ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.