Devlet hastanesinde 'skandal': 'Tavandan su akarken ameliyat yapıldı'

Devlet hastanesinde 'skandal': 'Tavandan su akarken ameliyat yapıldı'
Gazeteci Timur Soykan 'skandal görüntüler' başlıklı videolu paylaşımında Denizli Devlet Hastanesi'nde yaşanan durumu ortaya koydu.

Gazeteci Timur Soykan sosyal medya hesabı üzerinden Denizli Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi ameliyathanesinde çekildiğini iddia ettiği görüntüleri paylaştı.

Videolu paylaşımında 'skandal görüntüler' notunu düşen Soykan, Denizli Devlet Hastanesi'nin depremde yıkılacağına dair raporları haber yaptığını hatırlattı.

Öte yandan Soykan, dün HEP-SEN üyesi sağlık çalışanlarının hastane önünde eylem yaptığını ve "Sağlık çalışanlarının ve hastalarımızın ölmesini istemiyoruz" diye haykırdıklarını dile getirdi.

Söz konusu görüntülerde ise Kalp Damar Cerrahisi ameliyathanesinde tavandan su aktığı ve buna karşı altına kova konulduğu görülüyor. Diğer yanda da hastanın ameliyat edildiği görülüyor.

Timur Soykan paylaşımında şunları yazdı:

"Denizli Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi ameliyathanesinde tavandan su akıyor. Altına kova konulmuş. Bu sırada bir hasta ameliyat ediliyor. Neredeyse üzerine su akacak. Denizli Devlet Hastanesi'nin depremde yıkılacağına dair raporları haber yapmıştık. Dün HEP-SEN üyesi sağlık çalışanları hastane önünde eylem yaptı ve "Sağlık çalışanlarının ve hastalarımızın ölmesini istemiyoruz" diye haykırdılar."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.