Doğa Hospital: Şifa dağıtıyoruz

Doğa Hospital: Şifa dağıtıyoruz
Ramazan ayı dolayısıyla iftar programı düzenleyen Doğa Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Nabi Kırmızı, Avcılar protokolünü ve sağlık çalışanlarını ağırladı. Doğa Hospital'ın her gün şifa dağıtan bir hastane olduğunu söyleyen Kırmızı, “Biz işimizi en iyi şekilde yapmaya, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi

YAKUP TEZCAN- Ramazan ayı dolayısıyla iftar programı düzenleyen Doğa Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Nabi Kırmızı; İstanbul Vali Yardımcıları İlker Haktankaçmaz, Şevket Atlı, Avcılar İlçe Kaymakamı Kemal İnan, Dr. Hatice Gülnur Seyithanoğlu ve hastane çalışanlarını ağırladı. Doğa Hospita olarak Ramazan ayında bir arada olmanın ve birlikte iftar açmanın onurunu yaşadıklarını kaydeden Kırmızı, “Biliyorsunuz Ramazan aynı zamanda birlik demek beraberlik demek. Aynı sofrada buluşmak demek. Bugün burada bunun çok bir örneğini sergilediğimiz için onur duydum” diye konuştu.

7/24 çalışıyoruz

Doğa Hastanesi'nin 7/24 çalışan bir hastane olduğunun altını çizen Nabi Kırmızı, “Biz işimizi en iyi şekilde yapmaya, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Hali hazırda bir sağlık kuruluşu olarak kalite çıtamız, hizmet standartlarımız oldukça yüksek ve her geçen gün artıyor. Aynı zamanda yine ailemizin sahibi olduğu Topkapı Üniversitesi ile de işbirliğ içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Sağlık çok önemli

Türkiye'nin geçtiğimiz şubat ayında yaşadığı deprem felaketini de anımsatan Kırmızı, “O depremlerde binlerce insanımız öldü, yüz binlerce insanımız yaralandı. Hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Gerçekten çok acı bir tablo ile karşı karşıya kaldık. Gördük ki insanın yaşaması, hayatın anlamı çok değerli, sağlık çok önemli” dedi. Hastanelerinin her zaman 'önce sağlık' anlayışını öncelediğinin altını çizen Kırmızı, “Bu doğrultuda sizlerin bize olan inancı, katkısı ile yol almaya güzel işler yapmaya devam ettik edeceğiz” ifadeleriin kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.