Doğulan topraklardan doyulan topraklara

Doğulan topraklardan doyulan topraklara
Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri bu yıl 16 - 22 Ekim tarihleri arasında  Beylikdüzü'nde gerçekleşecek. Beylikdüzü KAI Başkanı Temel Altuntaş ve Büyükçekmece KAI Başkanı Burçay Yıldız, etkinlik kapsamında İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert'e de davetiyelerini takdim ederek, “Doğduğumuz toprakların kültürünü doyduğumuz topraklarda tanıtmak amacındayız” dedi

Kars Ardahan Iğdır (KAI) Tanıtım Platformu öncülüğünde gerçekleşecek etkinlikte İstanbul'da ciddi anlamda faaliyet gösteren KAI dernekleri de önemli destekler vermekte. Beylikdüzü'nde 16-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik için davetiyeler takdim eden Beylikdüzü KAI Başkanı Temel Altuntaş ve Büyükçekmece KAI Başkanı Burçay Yıldız, bu kapsamda İstanbul Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Mehmet Mert'i de ziyaret ederek davetiye verdi.

Geniş kitlelere ulaşalım
Dernek Başkanı Mehmet Mert ile bir araya gelen Altuntaş ve Yıldız, KAI Tanıtım Günleri'nin oldukça görkemli bir atmosferde geçmesini beklediklerini belirterek şu ifadeleri kullandı; “Doğduğumuz toprakların kültürünü doyduğumuz topraklara tanıtmak amacındayız. Bu amaçla tanıtım günlerinin daha geniş ktilelere duyurulması için basınımızdan da destek istiyoruz. Bizler bu etkinliğimizde Kars, Ardahan ve Iğdır'ın güzelliklerini bir kere daha İstanbullu vatandaşlarımızla buluşturacağız. Bu mutluluğa herkesin katılması ve dahil olması amacındayız.”

Kültürümüzü yansıtacağız
Platform sözcülerinden; Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi ise tanıtım günleri öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kars – Ardahan – Iğdır Tanıtım Günlerimiz yakında başlıyor. Hepimiz sevinçli ve heyecanlıyız. Sizlerden ve tüm hemşerilerimizden desteklerini bekliyoruz. Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz tanıtım günleri için siz değerli hemşerilerimizi orada görmek istiyoruz. Oldukça yoğun katılımla açılacak organizasyon yaparak hem kültürümüzü yansıtıp hem de yöresel ürünlerimizi tanıtma imkanı bulacağız. Geçtiğimiz iki yılda büyük ilgi gören tanıtım günlerinin bu yıl daha yoğun olacağını düşünüyoruz. Bu anlamıyla başta dernek başkanımız, bu organizasyonu yapan Togay Çoban’a ve sizlere teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz iki yılda gösterdiğiniz alakayı bu yıl da göstereceğinize inanıyorum.”

Türkiye'ye tanıtacağız
KASİAD Başkanı Orhan Gökçe de, “Son iki yıldır Beylikdüzü Metrobüs Meydanı’nda Kars – Ardahan – Iğdır Tanıtım Günleri’ni büyük bir özenle gerçekleştirdik.  Üçüncü tanıtım günlerimizi daha kurumsal, ayağı yere basan ve illerimizi tüm Türkiye’ye daha iyi bir şekilde tanıtacak bir etkinlik olarak planlıyoruz” diye konuştu.

kars ardahan ığdır tanıtım günleri

Aynı çatıda buluşalım
Tanıtım günleri için İBB Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na da davetiylerini takdim eden isimler, herkesi KAI'nın ortak çatısı altında bir araya getirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.