Doktor istediler başkan geldi

Doktor istediler başkan geldi
3 hafta önce düşme sonucu belini kıran ve devamında nefes alma güçlüğü çeken 80 yaşındaki Şevkiye Akgün’ün yakınları Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Yardımcı Sağlık Birimi'ni arayarak doktor istedi. Yardım bekleyen ailenin kapısı çalan doktor ise Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu oldu

Yardım bekleyen Şevkiye Akgün’ün yakınları çalan zil üzerine kapıyı açtıklarında şok yaşadılar. Çünkü muayeneye doktor gelmişti ama gelen doktor;  Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu idi.Kerimoğlu,” Zaman zaman yardımcı sağlık biriminden doktor talebi olan hastalara kendisinin de gittiğini, 80 yaşındaki Şevkiye Annemizin yakınlarından böyle bir talep gelince de kendisinin hastayı ziyaret ettiğini” belirtti. Şevkiye Akgün de Kerimoğlu’nu karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemeyerek ,”Beni çok şaşırttınız ama çok da mutlu ettiniz” dedi.

Her zaman arayabilirler
Akgün'e gerçekleştirdiği ziyaret sonrası konuşan Kerimoğlu, her yıl yaklaşık 10 bin Bakırköylüye ücretsiz evde bakım ve hasta nakil hizmeti verdiklerini ifade ederek şu açıklamayı yaptı: “ Yardımcı sağlık birimimiz; evde bakım hizmeti ve ambulansla hasta nakil hizmeti veriyor. Her yıl yaklaşık 10 bin Bakırköylüye de bu hizmet sunuluyor. Evde bakım hizmeti kapsamında yatalak ve evinden çıkamayacak durumdaki hastalarımıza doktor ve hemşire eşliğinde; reçeteli pansuman, serum, enjeksiyon, kan alma ve muayene işlemleri yapılıyor. Yardımcı sağlık hizmet birimimiz yılın 365 günü hastalarımıza şifa olabilmek amacıyla hizmet veriyor. Bu hizmetten yararlanabilmek için Bakırköylüler; Şevkiye Annemizin yakınlarının yaptığı gibi 414 96 49 (Dahili:8020) numaralı telefonu arayabilirler.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.