Dondurmada Fufa'da yenir

Dondurmada Fufa'da yenir
Beylikdüzü'nde hizmete giren Fufa Dondurma'nın açılışı Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın katılımıyla yapıldı. Açılışta konuşan Çalık, “Beylikdüzü çok şık bir mekan kazandı. Organik ve lezzetli dondurmalarıyla ilçe sakinlerimize hizmet verecak olan Fufa'ya bol kazançlar diliyorum” dedi

Beylikdüzü'nde hizmete giren Fufa Dondurma'nın açılışı görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın katılımıyla açılışı yapılan Fufa Dondurma'nın ortaklarından Abdullah Çolak ve Fikret Şahin oldukça mutlu olduklarını ifade etti. Damga'ya konuşan Çolak dondurma konusunda oldukça iddialı olduklarını belirterek, “Ömrümün dörtte üçü yurtdışında geçti. Meslek hayatım bitince memleketimde güzel bir iş yapayım dedim. Elimde organik yüzde yüz doğal bir dondurma reçetesi vardı bunu Beylikdüzü halkıyla buluşturmak istedim. Tek gayemiz lezzetli bir dondurmayı halkımızla buluşturmak” dedi.

Dondurmalarımız organik
Dondurmayı organik bir şekilde yaptıklarını da kaydeden Çolak, “Dondurmayı gıda boyasıyla, kimyasallarla yapanlar da var. Ben kimseyi kötülemek istemiyorum. Kilosu 25 liradan dondurma verenler var bunlar doğal değildir. Bizim yaptığımız dondurmada kesinlikle gıda boyası, gıda aroması yok. Tamamen doğal. Meyveyi alıyoruz meyvenin özünden dondurma yapıyoruz. Benim dondurmam boğaz ağrısı yapmaz” diye konuştu.


70 çeşit dondurmamız var
Farklı aromalarda 70 çeşit dondurmaları olduklarını, dondurmayı servis ederken ise uyguladıkları farklı şekil ve süslerle birlitke 110 çeşit dondurmaya sahip olduklarını ifade eden Çolak, “70 çeşit dondurmamız var. Bunu haftalık günlük mevsime göre değiştiriyoruz. 110 çeşit beslemelerle, şekil ve süslemelerle dondurma sunuyoruz. Görsel anlamda zengin seçeneklerimiz var. Bu kültürün Türkiye'de yaygınlaşmasını istiyorum. Bizim kültürümüz de ne var bir top dondurma. Bizden vatandaş dondurma isteyince onu süsleyerek veriyoruz. Ürünü ilk önce göz yer. Göze hitap edecek ürünlerimiz var” ifadelerini kullandı.


Yeni şubeler de açacağız
Fufa'nın kısa sürede büyüyecek bir marka olduğunu da vurgulayan Çolak, “Fufa yeni kurulan bir marka ama inşallah bu markamızı tüm Türkiye'ye yayacağız. Gelecek yıl yeni şubeler açacağız. Avcılar, Silivri ve Büyükçekmece'de bayilerimizi ayarladık oralara da gideceğiz. Kafamızda üç şube var. Fizibilite çalışmalarımız da son buldu” dedi.


Kenya kahvesi bile var
Waffle ve kahve konusunda da iddialı olduklarını anlatan Fikret Şahin şöyle konuştu; “Waffleımız epey bir rağbet gördü. Hiçbir katkı madde kullanmıyoruz. Beylikdüzü halkını buraya waffle yemeye davet ediyoruz. Türkiye'de kahve deyince akla Türk Kahvesi geliyor bunun dışında da filtre kahvelerimiz var. Beylikdüzü'nde bizimki kadar lezzetli bir kahveyi hiçbir yerde içemezsiniz. Kenya kahvesinden Brezilya kahvesine kadar Uruguay kahvesine kadar çok çeşitli kahvelerimiz var. Kahvenin çekirdiği ve kavrulması çok önemli. Kahveyi çekerken hangi değirmende öğüttüğünüz bile çok önemli. 3 saniyeden fazla bekletmemelisiniz. Bütün bu püf noktaları bilip ona göre kahve yapmalıyız. Ben bütünlüğü sağladım. Beylikdüzü halkını buraya kahve içmeye davet ediyorum. Ben üç dört alanda çalışıyorum kahvem, waffle'ım ve dondurmamız on numara ürünler. Kahvaltı için serpme kahvaltımız var. İki kişilik kahvemiz 55 lira. Türk kahvesi de bizim ikramımız. Mekanımızda 110 kişiyi ağırlıyoruz. Çalışma saatlerimiz sabah 8 buçuktan akşam 12'ye kadar. Yazın ise 8 de açıp 1 de kapatıyoruz.”


Bol kazançlarınız olsun
Açılışta konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ise “Biz buraya her zaman geliriz. Mekan sahipleriyle tanışmıtım. Kendisiyle daha evvel sohbet etme imkanım olmuştu. Çok sıcak kanlı ve gerçekten yaptığı işi önemseyen birisi. Bu dönemde bu tür yatırımların olması bizleri de mutlu ediyor. Her şeyin organik olduğu hiçbir katkı maddesinin girmediği ürünler üretiyor. Çok leziz ürünleri var. Kendisine buradan bol kazanç diliyorum. İnşallah ayağımız uğurlu gelir. Beylikdüzü'nde güzel işleri destekliyoruz. Her zaman yanlarında olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.