Dört mevsim tatil yapabileceğiniz eşsiz güzellik Avşa Adası

Dört mevsim tatil yapabileceğiniz eşsiz güzellik Avşa Adası
Tarihi ve doğal güzellikleri ile ziyaretçilerin dört mevsim tercihi Avşa Adası otel seçenekleri ve kaliteli hizmeti ile misafirlerini memnun ediyor.

Türkiye’nin sevilen turizm bölgelerinden biri olan Avşa Adası, doğal güzellikleri ve iklim şartları ile dört mevsim gezip görme imkanı sunmaktadır.

Lüks ve ekonomik olmak üzere çeşitli konaklama seçeneğine sahiptir. Adada çocuklu aileler, balayı, otantik, çevre dostu gibi birçok alternatiflere sahip olduğundan herkesin zevkine hitap etmektedir.

avsa-adasina-feribot-seferi-1280x930.jpg

Otel fiyatları

Otel fiyatları, mevsime, sunulan hizmetlere ve diğer olanaklara göre değişmektedir.

Her şey dahil, tam pansiyon, yarım pansiyon, oda kahvaltı veya sadece oda seçenekleri gibi farklı konaklama seçeneklerine farklı fiyatlara sahiptir. Uygun fiyatlı konaklama tercihi yapmak isteyenler motel, apart, pansiyon gibi seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

anyconv-com-60c1da97214ed8090053e7de-1280x719.jpg

Butik Oteller

Avşa Adası eşsiz güzellikleri ile göz doldururken otellerde sunulan hizmetlerle de müşterilerini mutlu etmeyi başarıyor. Adanın butik otelleri misafirler tarafından çok tercih edilmekte olup orta ekonomik seçenek arayan ziyaretçiler için mükemmel bir seçenektir.

img-20190717-133259-1-scaled-800x400.jpg

Her mevsim ziyaret edilebilir

Genelde yaz aylarında tercih edilen ada yılın diğer mevsimlerinde de sakinlik arayanların tercih ettiği rotalardan biri oluyor. Yaz akşamlarında oldukça hareketli olan Avşa’da, gece hayatın sahil barları ve sahil kafeteryalarında hızlı akıyor.

Tarihi ve doğal güzellikleri ile bilinen adada Hagios Georgos Manastırı’nı, Karadut Koyu’nu ve ilgi çeken noktalardan biri olan Yiğitler Köyü’nü ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.