Drift yapan sürücü kaçarken polis aracına çarparak kaza yaptı

Drift yapan sürücü kaçarken polis aracına çarparak kaza yaptı
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde drift yaptıktan sonra kaçan ve ‘dur’ ihtarına uymayan otomobil sürücüsü, kovalamaca yaşandığı sırada kontrolünü kaybederek polis aracına çaptı. Kazanın ardından yakalanan otomobildeki 2 kişi gözaltına alındı.

Çorlu’nun Rumeli Mahallesi Dibek Sokak üzerinde drift yapan bir otomobil, park halindeki bir araca çarparak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçan aracı yakalamak için çalışma başlattı.

ŞÜPHELİ ARAÇ DURMAYARAK KAÇMAYA DEVAM ETTİ

Kaçan otomobili, Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde gören polis ekipleri, ‘dur’ ihtarında bulundu, ancak araç sürücüsü ihtara uymayarak kaçmaya devam etti. Polisin de takviye ekiplerle kovaladığı araç, Devlet Hastanesi önünde ters yola girip, önünü kesmeye çalışan polis aracına çarparak durdu. Her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, kaçan otomobilde bulunan 2 kişi polis tarafından gözaltına alındı.



Araçtaki şüphelilere, drift yapmaktan 12 bin lira para cezası uygulanırken, otomobil de 2 ay trafikten men edildi. Şüpheliler hakkında ayrıca, soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.