Dükkanı soyup kayıplara karıştı

Dükkanı soyup kayıplara karıştı
Kadıköy’de bir elektronik mağazasına cam kapıyı kırarak giren hırsızlar, 1 dakikadan az sürede adeta dükkanı boşaltarak kayıplara karıştı.

Önceki gün sabaha karşı Kadıköy Fikirtepe'de bir elektronik mağazasında yaşanan hırsızlık olayı akıllara durgunluk verdi. Mağaza önüne gelen ve yüzlerini kapatan hırsızlar önce cam kapıyı kırarak tuzla buz etti. Ardından içeri giren hırsızlar bir dakikada dükkanda ne var ne yoksa çaldılar. Maket telefonları bile çalan hırsızlar ardından kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülenirken, hırsızların çok kısa bir sürede dükkanı neredeyse boşaltması bu kadarına da pes dedirtti.

Şaşkınlıkla izlediler
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, saat 05.30 sıralarında 3 kişinin dükkanın önüne gelerek önce camekandan içeriyi izledikleri görülüyor. Daha sonra yüzlerini çeşitli örtülerle kapatan şahıslardan biri, elindeki bir gereçle vurarak dükkanın cam kapısını kırıyor. Kapının kırılmasıyla içeriye giren hırsızlar, içeride buldukları ne varsa süratle araçlarına yüklemeye başlıyor. Cep telefonu, hoparlör, bilgisayar, nakit para ve maket cep telefonu çaldıkları belirlenen hırsızlar, kapıyı kırdıktan 
sonra geçen yaklaşık 1 dakikada işlerini tamamlayıp kayıplara karışıyor. Hırsızların kaçtıkları sırada yoldan geçen 2 vatandaşın olayı şaşkınlıkla izlediği görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.