Dürüstlüklerine hayran kaldım

Dürüstlüklerine hayran kaldım
5 Mayıs'ta resmi açılışı yapılacak olan Avcılar Trabzonlular Derneği'ni ziyaret eden İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan Trabzonluları yakından tanıdığını belirterek, “Karadeniz insanının çalışkanlığına ve dürüstülüğüne her zaman hayran kaldım” dedi.

Avcılar Trabzonlular Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı İsmail Hakkı Aktaş ve yönetimiyle buluşan Kaymakam Hulusi Doğan, "Trabzon'un Sürmene ilçesinde kaymakamlık yaptım. Bölgeyi yakından tanırım. Karadeniz insanının çalışkanlığına, dürüstülüğüne her zaman hayran kaldım. İlçemizde faaliyet gösteren Avcılar Trabzonlular Derneği'ne çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

STK'ların destekçisiyim
Sabah kahvaltısında buluştuğu dernek yöneticileriyle de tanışan Doğan, "Buradaki samimiyeti ve dernek binasındaki fotğrafları görünce eski günlerimi hatırladım. STK'ların ne denli önemli olduğunu biliyorum. Hemşehri dayanışması yaşama ciddi kolaylık sağlar. Yerel kültürün yaşatılması büyük bir zenginliktir. Trabzonlular Derneği'nin değerli yöneticileriyle tanışma fırsatı buldum. Bu dernek hemşehrileri için büyük bir şanstır. Ben her zaman STK'ların yanındayım, destekcisiyim" açıklamasını yaptı.

5 Mayıs'ta açılış var
Avcılar Trabzonlular Derneği Başkanı İsmail Hakkı Aktaş ise Kaymakam Hulusi Doğan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.  Avcılar'da 7 bine yakın Trabzonlu yaşadığını belirten Aktaş, "Bu büyük potansiyel bir araya gelerek, çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz. İleriye dönük önemli projelerimiz var. Trabzonlular ülkesini, bayrağını, miletini seven insanlardır. Bu sevgi ile birlikte Trabzonlular olarak hemşehrilerimize Avcılar'ımıza hizmet etmek amacıyla yola çıktık. 5 Mayıs'ta yapacağımız açılışla birlikte projelerimize de start vereceğiz. Bütün hemşehrilerimizi açılışımaza davet ediyorum" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.