Düzce'de sağlık çalışanlarına ulaşım bedava

Düzce'de sağlık çalışanlarına ulaşım bedava
Düzce belediye meclisi tüm partilerin ortak kararı ile sağlık hizmeti veren kamu ve özel bütün sağlık kuruluşlarında çalışan personelin şehir içi ulaşımda ücretsiz yolculuk etmesini kabul etti.

Düzce Belediyesi sağlık çalışanlarını şehir içi toplu ulaşımda ücretsiz olarak taşıyacak. Kamu ve özel sektörde çalışan tüm sağlık personellerine ilişkin karar, belediye meclisinde Cumhur ve Millet İttifakı’na bağlı üyelerin oybirliği kabul edildi.

Düzce Belediyesi, yeni ulaşım sistemi ile birlikte ücretsiz ve indirimli toplu taşıma kart sisteminde sağlık çalışanlarına öncelik verdi. Belediye meclisinin eylül ayı toplantılarında Düzce Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün, sağlık hizmeti veren kamu ve özel sektöre ait kurum ve kuruluşlarda çalışan personelin şehir içi toplu taşımadan ücretsiz yararlandırılması talebi gündeme geldi. Oybirliği ile kabul edilen karara göre Düzce’de çalışan sağlık personelleri 31 Aralık 2020 tarihine kadar şehir içi toplu taşımadan ücretsiz olarak yararlanabilecek. Uygulama için sağlık çalışanlarına ücretsiz seyahat kartı verilecek.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.