Ekmeğimle oynadılar

Ekmeğimle oynadılar
İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural, İYİ Parti’de göreve başladıktan sonra ekmeğiyle oynadıklarını belirterek, “İnşaat ortaklığımı bitirdiler. Ekmek üreten bir işyerim var. SGK’dan, vergi dairesinden, gıda tarımdan gelip cezalar yazdılar. Ben 7 bin ekmek üretiyordum, şu an da 3 bin 500’e düşürdüm” dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural, ilçede fiziki eksiklikler saymakla bitmeyeceğini belirtti. Arnavutköy’de ilgi eksikliği, hatta açlığı olduğunu belirten Vuzral, "Bir Belediye Başkanı ve yetkilisi, vatandaşın elektriği kesildiğinde, 'bu iş bizim ilgi alanımızda değil BEDAŞ’ın görevi' diyemez. Su kesildiğinde İSKİ’nin işi, yolumuz yok dediğinde İBB’nin işi diyemez. Gerekirse vatandaşın işini görmek için ilgili birime gerekli baskıyı da yapabilmeli. Senin işin su değil, elektrik değil, doğalgaz değil de nedir. Senin işin kurdele kesmek mi? Vatandaşın iyi gününde yanında olduğun gibi zor durumunda da yanında olman gerekir” dedi.

Başkan eksikliği var
"İYİ Parti olarak Arnavutköy’ü aldığımızda biz “Halk Günü” diye bir şey düzenlemeyeceğiz" diyen Vural, "Halk hafta içi her gün saat 08’den 10’a kadar her gün randevusuz olarak gelip başkanı karşısında görecek. Başkan yoksa herhangi bir program dolayısıyla, en yetkili başkan yardımcısı orada halkı dinleyecek. Ayrıca İYİ Parti döneminde başkanlık odasında kapı olmayacak. Milletin makamıysa millet kapısız girebilecek. İlgi eksikliği diyoruz ama aslında Arnavutköy’de belediye başkanı eksikliği var. Sadece resmi törenlerde ve kurdele kesimi sırasında görüyoruz başkanı. Onun haricinde Arnavutköy’de başkan göremiyoruz. Arnavutköy Belediyesi önümüzdeki AK Parti ilçe kongresine harcadığı enerjiyi Arnavutköy’e harcasa biz burada aday dahi olmazdık" şeklinde konuştu.

Dava için yola çıktım
İlçe başkanı atandıktan sonra yaşadığı sıkıntıları anlatan Vural, "Ben bu yola ülkem için çıktım. Ticari bir kaygım olsa herhalde iktidar çevresiyle yakın ilişkiler kurardım. Ben bu dava için yola çıktıktan sonra benim inşaat ortaklığımı da bitirdiler, fırında müşterilerimle oynadılar. Ekmek üreten bir işyerim var. Ben ilçe başkanı atandıktan sonra SGK’dan, vergi dairesinden, gıda tarımdan gelip cezalar yazdılar. Ben 7 bin ekmek üretiyordum, şu an da 3 bin 500’e düşürdüm. Benim burada marketlere verdiğim ekmeği engellediler. Ama yılmadım yıldıramadılar. Ben tabiî ki halkıma hizmet etmek istiyorum. Şu an ilçe başkanı olarak hizmet ediyorum yarın neden belediye başkan adayı olarak hizmet etmek istemeyeyim? Ancak başka bir arkadaş benden daha faydalı olacaksa neden onun önüne çıkayım, neden yapmasın” dedi.

Milli birlik bozuldu
 “Biz hem Arnavutköy’ün hem de ülkenin yönetimine talibiz” diye konuşan Mustafa Vural, “Bir kere bu gidişata dur demeliyiz. Bize şu anda alın Arnavutköy’ün yönetimi sizin olsun ama ülke bu haliyle devam edecek deseler ben bunu şahsım adına kabul etmem. Ülke mücadelem için sonuna kadar uğraşırım. Bu ülke şu anda Kurtuluş Savaşı’ndan daha kötü durumda. Bu iktidar bizi 16 yılda bir Kurtuluş Savaşı yapacak noktaya getirdi. Şu anda millet olma bilincimizi kaybetmiş durumdayız. O dönemde yokluk içindeydik, maddi olarak çok şeyimizi kaybetmiştik ama birliğimiz sapasağlamdı” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.