Ekrem İmamoğlu mitingi ne zaman ve saat kaçta? Maltepe Sahil nerede nasıl gidilir

Ekrem İmamoğlu mitingi ne zaman ve saat kaçta? Maltepe Sahil nerede nasıl gidilir
17 gün sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Ekrem İmamoğlu seçim sonrası kutlaması kapsamında pazar günü İstanbul halkıyla buluşacak. Adres ise Maltepe Sahil olarak belirlendi. Peki Maltepe Sahil nerede nasıl gidilir? Ekrem İmamoğlu'nun mitingi saat kaçta? İşte detaylar...

25 yıl sonra iktidarın değiştiği İstanbul'da yeni bir dönem başlıyor. Ekrem İmamoğlu rakibi Binali Yıldırım'ı geçerek başkanlık koltuğuna oturdu. İl Seçim Kurulu'ndan aldığı mazbatayla dün resmen görevine başlayan İmamoğlu, ilk hafta sonunda da halkla bir araya gelecek. İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Ekrem İmamoğlu'nun pazar günü miting düzenleyeceğini açıkladı. Peki Ekrem İmaoğlu'nun mitingi nerede, ne zaman ve saat kaçta? Detaylar haberimizde.

Ekrem İmamoğlu'nun mitingi nerede?
Türkiye'nin kilitlendiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminden zaferle ayrılan Ekrem İmamoğlu pazar günü Maltepe Sahili'ndeki miting alanında halkla buluşacak.

Ekrem İmamoğlu'nun mitingi ne zaman ve saat kaçta?
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Maltepe'deki mitingi 21 Nisan Pazar günü saat 14.00'te başlayacak.


ekrem imamoğlu maltepe mitingi canlı yayın
 


Maltepe Sahil'e nasıl gidilir?


Maltepe Sahili'ne metrobüs, metro ve otobüslerle ulaşılabilmektedir.

Avrupa yakasından gelenler için 34 AS hatları kullanılarak son durakta inilip, 16F ile sahilden geçen otobüsler kullanılabilir. 34 BZ ile de Zincirlikuyu'da inilerek önce 251 ardından da 16F ile gidilebilir.

Anadolu yakasında Marin Turk İstanbul City Port, Pendik'ten E-9 hattındaki otobüslere binip, M4 metro hattınla aktarma yaparak 19F ile alana ulaşabilirsiniz. Ümraniye Çarşı'dan da 10 numaralı otobüse binip ardından 19F'ye binebilirsiniz.

Moda Sahili'nden 19F'ye binerek Maltepe Sahili'ne gidebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum