Eleştirilerinizi dikkate alıyorum

Eleştirilerinizi dikkate alıyorum
Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, İstanbul Batman Kültür Evi yöneticileriyle bir araya geldi. Alatepe, "Elimden geldiğince sizlerin taleplerini yerine getirmeye çalışıyorum. Ayrıca zaman zaman yöneticilerinizle bir araya geldiğimde eleştirilerini ve tespitlerini dikkate alıyorum" dedi

AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Seyithan İzsiz’in sahibi olduğu 5’i bir yerde tesislerinde gerçekleşen sabah kahvaltısında Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe İstanbul Batman Kültür Evi yöneticileriyle buluştu. Sabah kahvaltısına Başkan Alatepe’nin yanı sıra AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, AK Parti Beylikdüzü ve Büyükşehir Meclis Üyesi Seyithan İzsiz, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı adayı Kadir Çakır, iş adamı Yüksel Güven, Gazeteci-öğretim görevlisi Yavuz Kaynarca ve Batman Kültür Evi yöneticileri katıldı.

Esenyurt'ta 10 bin Batmanlı var
Batmanlıları ve Batman Kültür Evi’ni önemsediğinin altını bir kez daha çizen Başkan Alatepe, "Batman Güneydoğunun en önemli şehirlerinden biri. İlçemizde de 10 bine yakın Batmanlı hemşerimiz var. Ben elimden geldiğince sizlerin taleplerini yerine getirmeye çalışıyorum. Ayrıca zaman zaman yöneticilerinizle bir araya geldiğimde eleştirilerini ve tespitlerini dikkate alıyorum. Son olarak Batman Kültür Evi’nin projelendirdiği Batman ilçeleri köy okullarına kütüphane projesine destek verdik. STK’lar için Kültür Merkezimizin bulunduğu yerde tüm STK’ların bir arada olduğu bir yer inşaa ediyoruz. STK başkanlığı yapmış biri olarak sizleri önemsediğimi bilmenizi isterim" dedi. 

Sinerji beni çok etkiledi
Siirtli olan AK Parti Esenyurt İlçe başkanı Şenay Değer ise konuşmasında "Hemşerilerimle bir arada olmak benim içinde çok önemli. Burada ki sinerji beni çok etkiledi. Kaliteli bir yapı oluşmuş. İnanıyorum ki buruda ki arkadaşlarımız Esenyurt’un sıkıntılarını zaman zaman tespit edip bizlerle paylaşacaklardır. Bu çalışmalar Esenyurtumuzun geleceği ve problemlerin çözümü için önem arz ediyor" diyerek Batman Kültür Evi’ni önemsediğinin altını çizdi. Batman Kültür Evi Başkanı Burhan Şaşmaz da katılımcılara teşekkür ederek, Esenyurt’ta önemli bir misyon üstlendiklerini belirtti.

Farklı bir yol izliyoruz
Batman Kültür Evi Başkanvekili Gazeteci Emin Beyaz konuşmasında Batman Kültür Evi olarak gerçekleştirdikleri projeleri anlatırken, "Esenyurt ilçesinde farklı bir yol izliyoruz. Dedikodu yapan değil, üreten bir STK olmayı hedefliyoruz. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'ye huzurlarınızda ayrı teşekkür ediyorum. Ne zaman kendisine ulaşsak bizi kırmayarak dinliyor ve katkı sunuyor. Son olarak Batman ilinde 6 köy okulumuza gerçekleştireceğimiz kütüphane projemizi onayladı. Ben biliyorum ki kısa sürede Kültür Evi projemizi de hayata geçirecektir" açıklamasını yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.