Emanet Murat Çelik'te

Emanet Murat Çelik'te
AK Parti Büyükçekmece 6. Olağan Kongresi öncesi gerçekleştirilen delege yemeğinde konuşan AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz, “Sorumluluğumuzu en az hata ile yapmaya devam ettik. Bundan sonra Murat Çelik kardeşimize emanet ederek yeni kutlu yürüyüşümüze yeni ufuklar açmak için çalışacağız” dedi.

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı, bugün yapılacak olan 6. olağan kongresi öncesi yemekte bir araya getirdi. Eser Otel'de çok sayıda delegenin ve ilçe yöneticilerinin katıldığı yemekte konuşan AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz, “6 Nisan'da genel merkezimizin onayladığı, sizlerin de uygun gördüğü Murat Çelik kardeşimize bu kutsal emaneti sizlerin takdiri ve onayıyla teslim edeceğiz. Ben şimdiden görev alacak olan tüm arkadaşlarımıza ve yeni ilçe başkanımıza başarılar diliyorum. Büyükçekmece büyük bir aile. Bazen ne yaptığımızı unutuyoruz. AK Parti seçime girdiğinde Türkiye ortalamasının yüzde 60'ını yakalayan bir siyasi tablonun içindeydi. Bugün ise Türkiye genelinde ortalaması yüzde 48'lere dayanan bir AK Parti var. İlçemizdeki son seçim sonuçlarının değerlendirmesini aldığımızda oy oranımızın yüzde 44'ler bandına oturduğunu görüyoruz. Türkiye ortalamasının yüzde 90'ını yakalamış durumdayız. Bu noktada bütün görev yapan arkadaşlarımızın büyük bir emeği var. Ama işimiz daha bitmedi. Türkiye ortalaması olan artak hedefimiz, bundan sonra yüzde 51'i yakalamak için bir sıçrama tahtasını ilçe teşkilatımız 2019'da sahaya süreceğine ben en kalbi şekilde inanıyorum” diye konuştu.
 

Nereyi aydınlatacağımızı biliyoruz


Birçok projenin içinde olduklarını söyleyen İlker Gürbüz, “Biyolojik Arıtma Projesi, Mimarsinan Projesi, diş hastanesi, yaya üst geçitleri, kapalı otoparklar... Mimarsinan'da KİPTAŞ'ın projesinde Büyükçekmece kentsel dönüşümün nasıl olması gerektiğini ispatlayacak bir şekilde son hazırlıkları yapılıyor. Bunları Büyükçekmecemiz kalkınsın diye yaptık. AK Parti Büyükçekmece ailesi olarak elimizden geldiği kadar partimizi yüceltme adına bir altyapı hazırlığı yaptık. Bir sokak lambası gibi nereyi aydınlattığı belli olmayan bir ampül olmak yerine, partimizin sloganı ve cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gölgesi altında nereyi aydınlatacağını bilen bir teşkilat mensubu olmayı kendimize düstur ve felsefe edindik. Delege olamayanlar gönül koyabiliyor ama bunların nasıl olacağı hepsi yazılı. Delegelerimiz bizim teşkilatımızın kalbini oluşturuyor ve bu kalbin bir parçası olarak sizlere güveniyoruz” dedi.

Yeni ufuklar açacağız


Gürbüz sözlerini şöyle bitirdi: “Delege olmak demek partinin çekirdeğini ve hukukunu koruyan olmak demektir. Seçim döneminde enerjisini yansıtan kişi demektir. Emek veren arkadaşlarımıza sahip çıkmak zarar verici konuşmalara sus demek diyebilmektir. Delege olmak seçmek değil, sahip çıkmak demektir. 2019 seçimlerinde de bunun sahaya yansıyacağına inanıyorum. Sorumluluğumuzu en az hata ile yapmaya devam ettik. Bundan sonra Murat Çelik kardeşimize emanet ederek yeni kutlu yürüyüşümüze yeni ufuklar açmak için çalışacağız.”

Başka şansımız yok


Programda kısa bir konuşma yapan İl Başkan Yardımcısı Dr. Fatih Tuna, “Bütün eski ilçe başkanlarımız burada. AK Parti böyle bir parti; her zaman her yerde bir arada. Bizim bir arada olmaktan başka şansımız yok. Ülke olarak hem içeride hem dışarıda mücadele ediyoruz. Büyükçekmece'ye AK Parti belediyeciliğini getirmek istiyoruz. Bunu da inşallah başaracağız. Yeni kardeşime ve sizlere başarılar diliyorum” dedi. 

Çalışmaya var mıyız diye sordu


Genel Merkez tarafından AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkan Adayı olarak açıklanan Murat Çelik ise “Bugün bu bayrağı bizler alacağız yarın başka kardeşlerimize bizler devredeceğiz. Önemli olan gönül almak ve gönül vermektir. Bu millet için sabah akşam çalışmaya var mıyız?” dedi. Programa İl Başkan Yardımcısı Dr. Fatih Tuna, İl Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Oğuz, eski İlçe başkanları Hatice Bozdağ, Celal Babayiğit, Ekrem Görçeker, İlçe Başkan Adayı Murat Çelik, mahalle başkanları ve delegeler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.