Emek bizim için baştacıdır

Emek bizim için baştacıdır
Maltepe'de geri dönüşüm işçileriyle kahvaltı yapan Belediye Başkanı Ali Kılıç, her zaman toplumun bütün kesimleriyle bir araya gelmekten vazgeçmeyeceklerini söyledi. Kılıç, “Emek bizim için baştacıdır. Emekçi kardeşlerimizle ekmeğimizi bölüştük” dedi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçedeki geri dönüşüm işçileriyle ve esnaflarla bir araya geldi. Maltepe için her zaman sokakta olduklarını ve halkla iç içe bir şekilde belediye başkanlığı görevini sürdürdüğünü anlatan Kılıç, “Biz yalnızca dün veya bugün değil yarın da buralarda olacağız. Bizim önceliğimiz Maltepeli vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğudur. Onların mutluluğunu sağlayabilmek için dertlerine derman olabilmek ve isteklerini dinleyebilmek için sık sık vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz” dedi.

İşçilerle kahvaltı yaptı
Güne geri dönüşüm işçileriyle yaptığı kahvaltıyla başlayan Kılıç, buraya yaptığı ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeye verdi; “Yeni haftaya geri dönüşüm emekçisi dostlarımızla “merhaba” dedik. İşe koyulmadan önce bir bardak çayımızı, bir lokma simidimizi paylaştık. Karın tokluğuna her gün sokaklarda ter döken, evine bir ekmek daha fazla götürmek için çalışan kardeşlerimin emeği de bizler için baş tacıdır.”

Her zaman yan yana olacağız
Sabah gerçekleştirdiği ziyaretin ardından öğle saatlerinde Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki esnafları da ziyaret eden Kılıç, burada bir çiğköfteci dükkanına giderek uzun süre esnaflarla sohbet etme fırsatı buldu. Kılıç, “Bağlarbaşı mahallemizde esnaf ziyaretindeyiz. Her ne kadar bugünlerde ülkecek ekonomik dar boğazdan geçsek de koşullar ne olursa olsun yan yana olmaya ve daima geleceğe umutla bakmaya devam edeceğiz. Bu kentin can suyu esnaflarımız kalkındıkça kazanan Maltepe olacak” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.