Emek en yüce değerdir!

Emek en yüce değerdir!
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu TESKİ bünyesinde görev yapan kadrolu daimi işçileri kapsayan Toplu İş Sözleşmesi, Başkan Albayrak ve sendika temsilcilerinin katılımı ile imzalandı. Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Bizim için emek her zaman en yüce değerdir” dedi

15.01.2022-14.01.2025 tarihlerini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, DİSK Genel İş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Mesut Alak, DİSK Genel İş Sendikası Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İşyeri Baş Temsilcisi Cengiz Ataklı ve TESKİ İşyeri Baş Temsilcisi Fatih Kalemci tarafından imzalandı. İmza töreninde Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Erdin Eral, daire başkanları ve sendika temsilcileri de hazır bulundu.
 

En iyisi için çalışıyoruz

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen imza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman emeğin en yüce değer olduğunu savunduk ve çalışanlarımıza emeklerinin karşılığını verme gayreti içinde olduk. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ bünyesinde çalışan kadrolu daimi işçilerimize yüzde 33 zam sağladığımız sözleşmemizin tüm işçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza ve şehrimize en iyi hizmeti vermek için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.