Emeklilere sağlık indirim

Emeklilere sağlık indirim
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Avcılar Şube Başkanı Necdet Kömeçoğlu, derneklerinin üyelerine çeşitli hastanelerde yüzde 20'den, yüzde 30'lara kadar sağlık indirimi sağlandığını söyledi

Kömeçoğlu, dernek olarak Avcılar'daki üyelerine sağlık indirimi sağladıklarını müjdeledi. Avcılar Hospıtal, Avcılar Medicana, İstinye Üniversite Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Avcılar Vera Tıp Merkezi, Avcılar Doğuş Tıp Merkezi, Beylikdüzü Birinci Göz Hastanesi ve Ataköy Dünya Göz Hastanesi'ne giden tüm üyelerinin yüzde 30'a varan sağlık indirimlerinden faydalanabileceğini söyledi. Kömeçoğlu ayrıca söz konusu yardımlardan üyelerin ailelerinin de faydalanabileceğini vurguladı.

İstanbul'u geziyorlar
İBB Beyaz Masa'nın da kendilerine çeşitli imkanlar sunduğunu anlatan Kömeçoğlu, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa'da üyelerimize geziler düzenlemektedir. En son 45 üyemizi İstanbul'daki müzelerde gezdirdik. Bu nedenle büyükşehirimize teşekkür ediyorum. Bu ay yine 45 üyemize İstanbul'daki tarihi yerleri gezdireceğiz” dedi.

Yakup Tezcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.