EMITT tanıtımda büyük rol oynuyor

EMITT tanıtımda büyük rol oynuyor
Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) kapılarını 30 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında 24’üncü kez açıyor. Büyükçekmece’nin tanıtımı açısından EMITT Turizm Fuarı’nı önemsediğini belirten Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “EMITT, turizm sektöründeki yeni gelişmeleri görebilmek, Türkiye’nin ve İstanbul’un tanıtımında büyük rol oynuyor” dedi

Her yıl fuar kapsamında yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyi Büyükçekmece’de ağırlamanın mutluluk verici olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “EMITT Turizm Fuarı, dünyanın ve ülkemizin dört bir yanından katılımcısı ile kültür ve turizm hayatımıza zenginlik katıyor. Fuar Türkiye ve İstanbul’un tanıtımı açısından da önemli bir fırsat” ifadesini kullandı.

Büyükçekmece 2. salonda
Dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT, 30 Ocak Perşembe günü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılıyor. Uluslararası kültür paylaşımını ve ülkelerin turizm açısından tanıtımını projelendiren Büyükçekmece Belediyesi bu yılda çeşitli etkinlikler düzenleyerek fuarın dikkat çeken stantları arasında yerini alacak. Büyükçekmece Belediyesi ziyaretçilerini 2. Salon A/472 numaralı standında kabul edecek.

Projelerimizi anlatacağız
Kültür, turizm ve eğitim alanında hızla ilerleyen Büyükçekmece’nin tanıtımı açısından EMITT Turizm Fuarı’nı önemsediğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “EMITT, turizm sektöründeki yeni gelişmeleri görebilmek, Türkiye’nin ve İstanbul’un tanıtımında büyük rol oynuyor. Her yıl yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyi Büyükçekmece’de ağırlıyoruz. Fuarımız sayesinde ilçemize gelen vatandaşlarımıza projelerimizi anlatma imkanı buluyoruz” dedi.

Sokak hayvanları için uyarı levhası
Büyükçekmece Belediyesi, sokak hayvanlarının emniyeti için ilçedeki cadde ve bulvarlara uyarı ve ikaz levhaları montajı yaptı. İlçedeki sokak hayvanlarına güvenli bir yaşam sağlamak adına çalışmalarına devam eden Büyükçekmece Belediyesi, trafikte hızlı araç kullanan vatandaşları levhalarla uyararak sokak hayvanlarını koruma altına aldı. Sokak hayvanlarının trafik emniyeti için harekete geçen belediye ekipleri bölgede yer alan trafik levhalarının altlarına kedi ve köpekler için ikaz levhaları montajlayarak örnek bir davranış sergiledi.

Onlar da can taşıyor
Özellikle araç yoğunluğunun bulunduğu cadde ve bulvarlara uyarı levhaları konulduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Sokak hayvanlarımızın ilçemizde güvenli bir hayat sürdürebilmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle hızlı araç kullanan vatandaşlarımız yüzünden çok sayıda kedi ve köpeğimiz yollarda can veriyor. Kedi ve köpeklerimizin trafikte yaralanmalarına ve ölümlerine engel olmak için ilçedeki trafik levhalarının altlarına sokak hayvanları için uyarı ve ikaz levhaları yerleştirdik. Sokak hayvanları da bir can taşıyor ve bunun asla unutmamız gerekiyor. Trafiğe çıkan vatandaşlarımız lütfen levhaları dikkate alarak araçlarını kullansın" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.