Emlak, İlan, Reklam ve Çevre Temizlik vergisi son ödeme tarihi ne zaman? Nasıl ödenir

Emlak, İlan, Reklam ve Çevre Temizlik vergisi son ödeme tarihi ne zaman? Nasıl ödenir
Belediyeler tarafından tahsil edilen Emlak, İlan, Reklam ve Çevre Temizlik vergisi için son günler. İkinci taksiti ödemek isteyenler 29 Kasım'a kadar işlemlerini gerçekleştirebikir.

İlçe belediyelerine bağlı ekipler tarafından tespit edilerek fiyatlandırılan Emlak, İlan, Reklam ve Çevre Temizlik vergisi için kasım ayının sonu kritik önem taşıyor. Ödenmesi gereken vergiler eğer ödenmezse yaptırımlar devreye giriyor. Peki Emlak, İlan, Reklam ve Çevre Temizlik vergisi nasıl ödenir?


Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vergi mükellefleri için bir duyuru yayımladı. Vatandaşların daha önce yapılandırmadan faydalanarak biriken Emlak, İlan, Reklam ve ÇTV vergi borçlarını taksitlendirmesi sonucu ikinci taksit döneminin geldiğini duyuran Mali Hizmetler Müdürlüğü taksitlerin ödenmesi için son tarihin 29 Kasım Cuma olduğunu belirtti. Mali Hizmetler Müdürlüğünün yaptığı açıklamada mükelleflerin vergilerinin ikinci taksitini 29 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar yatırmaları gerektiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi: “2019 yılı Emlak, İlan, Reklam ve ÇTV vergilerinin ikinci taksitlerinin son ödeme tarihi 29 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar ödenmesi gerekmektedir. Mükelleflerin cezai durumla karşılaşmaması için duyarlı olmalarını tavsiye eder, kamuoyuna saygı ile bildiririz.”
 

Emlak, İlan, Reklam ve Çevre Temizlik vergisi nasıl ödenir?

Vergi mükellefi vatandaşlar Emlak, İlan, Reklam ve Çevre Temizlik vergisini belediyelere bizzat giderek gerçekleştirebilirler. Ayrıca belediyelerin internet siteleri de bu konuda hizmet vermektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.